9.
Mindenki ismeri a vallások némelyikének a múltját. Erre az oldalra, úgy gondolom olyan kérdéseket kellene kiirni, hogy ha valaki nem ért egy Bibliai próféciát, verset. Vagy valóban kérdése van egy vallással kapcsolatban mert dolgozathoz, vagy egyéb dologhoz kell.
S ezt mocskolódás, rágalmazás nélkül kell, mert az egész rendszert Istennek van és lesz joga helyre tenni.
12."Tehát ha a kèrdező mocskolodik akkor az szolásszabadság"
A kèrdező mègis hol mocskolodott,mostanig nem reagáltam semmire,ha bár sèrtegetve voltam.
Most mar az is baj,ha egy valós törtènelemhez kèrdèsem van,amit nem ismerek csak rèszben ès kèrdèsek vannak bennem mint bárki másban.
Kèt fegyvert tartasz a kezedben egyiket magaddal szembe a másikat,ha Tanú ha nem,a kèrdezővel szembe.
Ki gondolta,hogy egy valós törtènelem a nemtetszèsedet váltja ki.Ha tudtamvolna nem is kèrdezem.
De mivel èn is ezen a földön lètezek ès nem is vagyok Tanú de barátságba vagyok velük,a külömbsègtètel vègett nem tehetek fel egy kèrdèst,hogy mit vállaszak.
Igenis megakarok minden vallást körülöttem ismerni mert vállaszut előtt vagyok.
Èppen ezèrt ne kritizálj,ès ha a kèrdèsre felelet helyett kötözködsz,lèpj tovább.
Mindjárt az Őrtorony.Tègedet az Őrtoronnyal ijesztgetnek?Vagy mar álmadból felijedtèl töle?
Lègy nyugodt,ha te nem bántod ő nem bánt.
"10# tehát ha a kérdező mocskolódik, akkor az szólásszabadság, de ha az őrtorony szervezet tanítás ellen szól valaki, akkor az üldözés. Értem. Vagyis nem, de mindegy, mert bárhogy nézem, ez kettős mérce és üldözési mánia."
Hú haver, te aztán tényleg klinikai eset vagy én ugyanis semmi ilyesmit nem mondtam. Ülözési mániád úgy látom neked van.
17# akkor olvass vissza és rakd össze az infókat. És nem vagyok a haverod
Edgár te meg nyughass, ne játszd már az ártatlan báránykát, mikor te vagy az oldal leggusztustalanabb júzere, akiből állandóan csak a gyűlölet fröcsög.
Tényleg nem, ez csak aféle szólás. Nem próbálom meg összerakni az agyat tévképzeteit. Rám hivatkoztál egy hozzászólásban olyannal kapcsolatban amit nem mondtam.
Te írsz olyanokat, hogy "mert bárhogy nézem, ez kettős mérce és üldözési mánia.", meg "ne játszd már az ártatlan báránykát, mikor te vagy az oldal leggusztustalanabb júzere, akiből állandóan csak a gyűlölet fröcsög."
Nézz már bele a tükörbe, hogy ki fröcsög.
18,19.Van egy kèrdès,mièrt nem azzal foglalkoztok?
Főleg a 18-as a kèrdèsről eltereli a gondolatokat ès játsza az èrzèkenyt,miközben a felelet helyett másokat piszkál.
Most ki kit kellene tőröltessen,hogy a tèma normális vágányon mehessen tovább?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!