Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Drága keresztény testvérim!Mié...

Drága keresztény testvérim!Miért nem tesz Isten olyan csodákat,mint 2000 évvel ezeéőtt?

Figyelt kérdés

Miért nem szólal meg emberek fejében?Vagy megszólal és csak a gonosz világ leelmebtegezi őket?Isten prófétái a pszichiátrián vannak?Vagy ezekben az emberekben gonosz szellemek vannak amik ártanak nekik?Valójában erről b eszélt Jézus?Azt mondta,hogy az utlosó időkben helytartók el hurcolják a keresztényeket,de ott majd a Szentlélek fog beszélni belőlük.Mi van,ha Elon Musk találmánya kiírtja a fejükből Isten hangját és ezáltal képtelenek lesznek prófétálni?Elon Musk találmánya valójában a Fenevad bélyege?Mi van,ha Elon Musk és Bill Gates a Fenevad?Elon Msuk a hamis próféta és Bill Gates a Vadállat?Elon Musk megtéveszti az embereket és emiatt felfogják venni Bill Gates bélyegét?Ki is jön,ha Bill Gates nevéhez hozzáteszünk pár betűt: D'Biilli Gailitesix-tessék a nevének száma 666.Mindjárt még tüzet is hoz le az égből Bill Gates és akkor már nyílvánvaló lesz.Bill Gates majd elkezdi üldözni a keresztényeket és majd Jézus megöli szájának kardjával.Bill Gates majd meg fogja támadni Európát és Elon Musk meg meghódítja szülőhazáját-Dél Afrikát.Ekkor majd megtámadja Bill Gates az oroszakat és a N.A.T.O-t és elfoglalják az összes területüket.Nézzétek meg a képét,még azon is látszódik és nyílvánvaló: [link]

Majd fel fog lépni hamarosan- látjátok közel van a vég...

Már a Sátán levetetett és mindjárt üldözőbe beszi a Vatikánt és az egyházat.

2020. aug. 8. 13:15
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
És mondjuk szeretet?
2020. aug. 8. 18:19
 22/34 anonim ***** válasza:
Tudod, most a Lázáros példabeszéd jutott eszembe.
2020. aug. 8. 18:19
 23/34 anonim ***** válasza:
Bocsi ezt nem ide akartam:) (utolsó)
2020. aug. 8. 18:20
 24/34 A kérdező kommentje:
Nekem arról,az jut eszembe,hogy milyen hülye volt a gazdag.Lemászhatott volna a szakadék egyik aljára,majd fel a másikon!:D Helyette most örökké gyötrődni fog.
2020. aug. 8. 18:22
 25/34 anonim ***** válasza:
Ja mégis ide akartam, teljesen más lenne a véleményed, ha átélnéd azt a fájdalmat, ez nem vicces. Egyébként annyiban igazad van, higy lesz fenevad, antikrisztus, de nem azok a személyek lesznek, akiket te említesz.
2020. aug. 8. 18:27
 26/34 anonim ***** válasza:
Igen szeretet Isten felé iránt.
2020. aug. 8. 18:28
 27/34 A kérdező kommentje:
Csakkhogy pont ekkora fájdalmak átélése miatt halt ki belőlem a félelem.Eleinte csak néha sírtam,majd lelkemben ilyen rohadt rossz érzésem lett,ami miatt szenvedtem.A kettőnek nincs köze egymáshoz.Amikor azt a fura érzést éreztem,mert nem voltam(és nem vagyok) önmagam,akkor annyira szenvedtem,mintha a pokolban lettem volna és minden pillantomban újra meg újra elvesztettem volna mindent.Kb. 50-szer rosszab,mintha valakid meghalna.Azután jött egy kis béke,majd még nagyobb szenvedés 2 hónapig.Ott már akkora szenvedésen mentem át,hogy a pokol hozzá képest semmi.Most is minden pillanatomban szenvedek,de nem annyira.Viszont már nevetek azon,ha valakim meghal.Olyan kis dolgok miatt szenvednek az emberek.Ha én ezek miatt is szenvednék,már nem lehetne leírni.A pokol nekem pihenést jelent,de ez nem jelenti,hogy oda akarok kerülni.Ott megpihen az ember lelke a sok szenvedés után és már egy kicsit nyugodtabb,bár ott állítólag nincs nyugalma.:D Ha annyira félnék,mint egy átlag ember,akkor ordítanék.Mitől féljek,ha már a pokol is lassan kegyelem?Tudod,milyen érzés az,amikor 1 hónapon át 12 órán át gyalogolnod kellett fel alá,azért,hogy el ne kárhozz reménytelenül egy rohadt szörnyű érzés közepette?Amit 1 hónap sírás előzött meg reménytelenséggel,amit valami leírhatatlan szörnyű érzés előzött meg,ahol rohadt nagy fájdalmat érzett valamiért a lelkem a napfény láttán,amikor a hóra sütööt és közben nem voltam önmagama,mit meg három hónap kissé sírásos szenvedés előzött meg,ahol el akartam hagyni mindenemet,azért,hogy üdvözüljek?Tudod,milyen érzés az,amikor mindenet el kell hagynod,nem búcsúzhatsz el és nem fordulhatsz vissza,mert,hogy:Aki miután az eke szarvára teszi a kezét és mégis hátranéz,nem alaklamas az Isten országára.Tudod,milyen érzés,amikor nincs otthonod,se senkid ,hanem a hóban kell feküdnöd,ahol mindenféle bogár rád mászik?Na,ennek az 50-szereseén mentem át,amikor nagyon nem adtam önmagamat.Mit féljek a pokoltól vagy a haláltól?Nem lesz nyugalmam soha?HAhHAHAHAHAHA
2020. aug. 8. 18:48
 28/34 A kérdező kommentje:
A Fenevad,az szerintem csak egy olyan ember,mint Hitler.Hitler-Antisémita,míg ez Antikeresztény.
2020. aug. 8. 18:50
 29/34 A kérdező kommentje:
1 hónapon át napi 12 órán át
2020. aug. 8. 18:58
 30/34 A kérdező kommentje:
Merem káromolni a Szentszellemet is.
2020. aug. 8. 18:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!