Meddig fog Sátán uralkodni a földőn?
Az én ismeretem szerint a bűnbeesés óta a Sátán a föld "úra", amit Jézus 2000 éve visszavett tőle.
Most ugyan a sátán birtokolja, mint egy bérlő, az Úr a tulaj, ő fog végett vetni neki.
Világvége nem lesz, úgy ahogyan mondják biztos nem.
Az antikrisztus is valószínűleg 7 évig fog uralkodni, lesz aki túl fogja élni a nagy nyomorúságot, és ha nem imádta az antikrisztust, akkor az 1000 éves királyságba is be tud lépni....
(EZ CSAK SAJÁT VÉLEMÉNY, én is csak hallottam, nem biztos, hogy jól tudom/tudjuk, mert több elképzelés is van, és a biblia mondja is, hogy nem a mi dolgunk foglalkozni az idővel, amit az Atya a maga hatalmába helyezett.
Dániel is a végső időkig becsételte be a könyvet, aki akkor élni fog még fogja élni.
Mármint a papokra gondolsz akik gyermeket erőszakolnak meg, vagy a vatikánra akik háborús bűnösök személyazonosságát tartják titokban?
Netán arról a sok képmutatóról akik templomba járnak?
Az elsőt a biblia l idéztem bocs,az eltevelyedett napokról tanitokrol nincs kedvem véleményt formálni,sztem elég ha mindenhez a Biblia a mérvadó
..a hatalomvágy és azzal való visszaélés más kérdés...
Jézus Krisztus 2. eljöveteléig, majd az 1000 év után kap még egy kevés időt amíg teljesen el nem lesz pusztítva!
Üdv: Gábor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!