Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Meddig fog Sátán uralkodni a...

Meddig fog Sátán uralkodni a földőn?

Figyelt kérdés

2020. aug. 6. 14:55
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
ne feledd:E Világ fejedelemsége a Sátán-a hívők(megtértek)már más világhoz így más uralkodóhoz tartoznak...!!
2020. aug. 6. 14:59
 2/10 anonim ***** válasza:
5%

Az én ismeretem szerint a bűnbeesés óta a Sátán a föld "úra", amit Jézus 2000 éve visszavett tőle.

Most ugyan a sátán birtokolja, mint egy bérlő, az Úr a tulaj, ő fog végett vetni neki.

Világvége nem lesz, úgy ahogyan mondják biztos nem.

Az antikrisztus is valószínűleg 7 évig fog uralkodni, lesz aki túl fogja élni a nagy nyomorúságot, és ha nem imádta az antikrisztust, akkor az 1000 éves királyságba is be tud lépni....

(EZ CSAK SAJÁT VÉLEMÉNY, én is csak hallottam, nem biztos, hogy jól tudom/tudjuk, mert több elképzelés is van, és a biblia mondja is, hogy nem a mi dolgunk foglalkozni az idővel, amit az Atya a maga hatalmába helyezett.

Dániel is a végső időkig becsételte be a könyvet, aki akkor élni fog még fogja élni.

2020. aug. 6. 15:33
 3/10 anonim ***** válasza:
44%

Mármint a papokra gondolsz akik gyermeket erőszakolnak meg, vagy a vatikánra akik háborús bűnösök személyazonosságát tartják titokban?

Netán arról a sok képmutatóról akik templomba járnak?

4/10 anonim ***** válasza:
0%
"élni fog még fogja érteni."
 5/10 A kérdező kommentje:
4.Mit jelent a bejegyzèsed?
2020. aug. 6. 16:41
 6/10 anonim ***** válasza:
33%
Amíg a hozzád hasonlók éltetik.
2020. aug. 6. 16:57
 7/10 anonim ***** válasza:
A következő világvégéig.
2020. aug. 6. 17:34
 8/10 anonim ***** válasza:

Az elsőt a biblia l idéztem bocs,az eltevelyedett napokról tanitokrol nincs kedvem véleményt formálni,sztem elég ha mindenhez a Biblia a mérvadó

..a hatalomvágy és azzal való visszaélés más kérdés...

2020. aug. 6. 18:30
 9/10 anonim ***** válasza:
0%

Jézus Krisztus 2. eljöveteléig, majd az 1000 év után kap még egy kevés időt amíg teljesen el nem lesz pusztítva!

Üdv: Gábor

2020. aug. 6. 18:30
 10/10 anonim ***** válasza:
Több hamis Krisztus és antikrisztus fog "fellépni"míg el jön az Úr napja...By Biblia
2020. aug. 6. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!