A szent azt jelenti hogy elválasztott, különválasztott.
Példa:
Jel 14:12 Itt van a szenteknek békességes tűrése, itt akik megtartják az Isten parancsolatait és a Jézus hitét!
Na most ha a forditáskor szántszándékosan nem fordítottak volna le helytelenül kifejezéseket akkor a fenti vers így hangzana
Jel 14:12 Itt van a különválasztottaknak békességes tűrése, itt akik megtartják az ELOHIM parancsolatait és a YAHUSHA hitét!
A fenti vers az már a Megváltó második eljövetele utáni időkre szól, a megalakult ezer éves királyságra és az üdvözültekre mint kiválasztottakra , azokra akik cselekedeteikkel megtartották az Atya parancsolatait és igaz szívből való hittel elfogadták a Megvaltó aldozatát a bűneikért.
Példa meg a szent kifejezésre:
1Pét 1:15 Hanem amiképpen szent az, aki elhívott titeket, ti is szentek legyetek teljes életetekben;
Ha a fórdítas megfelelne nindenben a valóságnak, akkor most azt igy olvasnád:
1Pét 1:15 Hanem amiképpen különválasztott az, aki elhívott titeket, ti is különválasztottak legyetek teljes életetekben;
3Móz 11:45 Mert én vagyok az Úr, aki felhoztalak titeket Egyiptom földéből, hogy Istenetekké legyek nektek; legyetek azért szentek, mert én szent vagyok.
Helyesen fordíva így olvasnád:
3Móz 11:45 Mert én vagyok az YAHUAH, aki felhoztalak titeket Egyiptom földéből, hogy ELOHIMETEKKÉ legyek nektek; legyetek azért különválasztottak, mert én különválasztott vagyok.
3Móz 20:26 És legyetek nekem szentek, mert én, az Úr, szent vagyok, aki kiválasztottalak titeket a népek közül, hogy enyéim legyetek.
Helyesen fordítva:
3Móz 20:26 És legyetek nekem különválasztottak, mert én, YAHUAH, különválasztott vagyok, aki kiválasztottalak titeket a népek közül, hogy enyéim legyetek.
Arra most nem térek ki hogy az úgymond eredetiből leforditva miért takarták ki a Teremtő nevét mindenhonnan, kivétel egy, két hely az Ìrasban ahol megtalálható, és hogy a Megváltó igazi nevét miért írták át, és bizonyos kifejezéseket is mint a különválasztott, miért fordítottak szentre, es a bemeríteni, és bemerítés , szavakat , kifejezéseket miért fordítottak ìgy :
Elohim<Isten
Jézus Krisztus<Yahusha Ha'Mashiach
megkeresztelkedés< Bemerítés
Megkeresztelni<Bemeríteni
Keresztelő János<Bemerítő János
A,céljuk a megtévesztés, a biblia fordítók katolikusok voltak többnyire. Az angol James King ráadásúl még az illuminati,a szabadkőmüves szervezet tagja volt.
A katolikus egyház a próféciakban a tengerből kiemelkedő fenevad.
Félreértés ne essék,nem a katolikus pogány keresztény egyháznak szolgáló felebarátaimat akarom lejáratni ezzel vagy ilyenek, távol legyen!!! Az egyház a fertő aki megfertőzi felebarátaimat , de nem csak a keresztény egyházra illik ez , hanem az összes egyházra, vallásra és hitrendszerre ami a világban létezik. Én remélem es imádkozok is azért hogy minél több felebarátom ébredjen fel és szaladjon ki belőle amíg nem késő, ezekből a rendszerekből!!!
Jel 13:1 És láték egy fenevadat feljőni a tengerből, amelynek hét feje és tíz szarva vala, és az ő szarvain tíz korona, és az ő fejein a káromlásnak neve.
Jel 13:3 És látám, hogy egy az ő fejei közül mintegy halálos sebbel megsebesíttetett; de az ő halálos sebe meggyógyíttaték; és csodálván, az egész föld [követé] a fenevadat.
Itt megjegyzem hogy akkor kapott halálos sevet a fenevad amikor 1798-ban Franciaország támadást indított a vatikan ellen azzal a célal hogy eltörölje a fenevadat, VI Piusz papat fogsába hurcolták, de a fogságba tartó úton 1799-ben meghalt. Ez vomt a fenevadon ejtett seb és az ektörlesére szánt támadás.
De az vatikan nem omlott össze, a fenevad felgyógyúlt sebeiből,
Barnaba Chiaramontit lett az új pápa VIIPiusz néven.
Jel 13:4 És imádák a sárkányt, aki a hatalmat adta a fenevadnak; és imádák a fenevadat, ezt mondván: Kicsoda hasonló e fenevadhoz? kicsoda viaskodhatik ő vele?
Az igében a sárkány, Sátánt jelenti
A fenevad meg a vatikánt, a katolikus egyházat.
Es ugyan mi viaskodhatik vele? Hiszen a katolijus egyház a világ leghatalmasabb egyháza aki urakodik a tenger(tenger mint a világ népessége) felett amiből kiemelkedett.
Jel 18:4 És hallék más szózatot a mennyből, amely ezt mondja vala: Fussatok ki belőle én népem, hogy ne legyetek részesek az ő bűneiben, és ne kapjatok az ő csapásaiból:
El kell hagyni mert Sátán emelte hatalomra és aki benne marad bizony nem jár jól, kedves felebarátaim.
De a többi egyházzal sem mivel azok is mind az Ő irányítása alatt vannak, ezért nevezi magát az anyaszentegyháznak, minden más egyház legalábbis a keresztény egyházak az Ő leányegyházai.
De ezen kívül is , egyik világi vallási és hitrendszer sem a Teremtőt meg a Megváltót képviseli.
A Teremtő nem igazol egyetlen egyházat vagy hitrendszert sem a Bibliával.
A vallási és hitrendszerek szeretnék igazolni magukat és hamis tanításaikat a Bibliával.
De akinek van füle hallja, akinek van szeme látja, akibek van értelme hozzá , az megérti.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!