Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miben segít egy ilyen szobrocska?

Miben segít egy ilyen szobrocska?

Figyelt kérdés
[link]

2020. júl. 30. 01:07
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
#10 Neked esetleg, meg a társaidnak. De ugye aki a árral úszik az mindig helyeselt lesz. :)
2020. júl. 30. 11:08
 12/20 anonim ***** válasza:
31%

Esetleg azt is elárulod végre, hogy mi a kérdés célja? Bár utóbbi válaszodból elég jól kezd kibontakozni:

"De ugye aki a árral úszik..."

Gondolom te vagy az, aki nem úszik az árral. S Mansour ezek szerint teljesen jól írta. Amúgy kit akarsz becsapni?

2020. júl. 30. 11:11
 13/20 A kérdező kommentje:
#12 Én senkit. Mindenesetre ha ti írtok ki kérdést határozottan ócsárolás céljábol az tök oké, ugye? Az ember nem is lehet kíváncsi a miértekre ugye? Csakis hozzád hasonlóan aljas és hátsó szándékkal. De még, ha így is lenne, mi okod van felhúzni magad ezen? Hiszen tied a világ összes támogatása azzal szemben aki mást mond mint te. Csak neked lehet igazad.
2020. júl. 30. 11:16
 14/20 anonim ***** válasza:
67%

"ha így is lenne"

Szóval valószínűleg így is van. De akkor most minek hisztizel?

"ha ti írtok ki kérdést határozottan ócsárolás céljábol"

Sose szoktam k kiírni ilyen céllal, kérdést se nagyon írok ki, ne keverj össze magaddal, vagy edgárral, vagy másokkal ezen az oldalon.

2020. júl. 30. 11:20
 15/20 A kérdező kommentje:

#14 Én nem hisztizek. Te vagy aki kifakad folyton minden kérdésre. Nem keverlek össze, de ugyanolyan agresszívak és vádaskodóak vagytok.

,,Szóval valószínűleg így is van"

Nyugodtan élj a kis álomvilágodban, attól még nem lesz igazad.

2020. júl. 30. 11:24
 16/20 anonim ***** válasza:
17%
Személyest és off-ot mellőzni; főkérdésre válaszolni.
2020. júl. 30. 14:28
 17/20 A kérdező kommentje:
#16 Jó lenne.
2020. júl. 30. 14:30
 18/20 Mansour ***** válasza:
33%
Senkinél nincs a bölcsek köve, senki sem az abszolút igazság letéteményese. Viszont mindenki azt állítja, hogy a Szentlélek vezetésével ő helyesen értelmezi a Bibliát. És aztán a "Szentlélek vezetésével" egymásnak esnek. Akkor most mi van?
2020. júl. 30. 15:11
 19/20 A kérdező kommentje:
#20 És ez most hogyan jön a kérdéshez? Mindegy, válaszokat végülis már kaptam, cska nem értem a felesleges hiszti meg dráma szakkör miért elválaszthatatlan ettől a topictól.
2020. júl. 30. 15:15
 20/20 Mansour ***** válasza:
40%
Ez nem a kérdéshez jött, hanem pont a hisztihez, meg a "dráma szakkörhöz". Tudom, én is beszóltam az elején. De poénnak szántam és nem gondolom, hogy feltétlenül és vitathatatlanul a katolikus álláspont az igaz.
2020. júl. 30. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!