Miben segít egy ilyen szobrocska?
11/20 A kérdező kommentje:
#10 Neked esetleg, meg a társaidnak. De ugye aki a árral úszik az mindig helyeselt lesz. :)
Esetleg azt is elárulod végre, hogy mi a kérdés célja? Bár utóbbi válaszodból elég jól kezd kibontakozni:
"De ugye aki a árral úszik..."
Gondolom te vagy az, aki nem úszik az árral. S Mansour ezek szerint teljesen jól írta. Amúgy kit akarsz becsapni?
2020. júl. 30. 11:11
13/20 A kérdező kommentje:
#12 Én senkit. Mindenesetre ha ti írtok ki kérdést határozottan ócsárolás céljábol az tök oké, ugye? Az ember nem is lehet kíváncsi a miértekre ugye? Csakis hozzád hasonlóan aljas és hátsó szándékkal. De még, ha így is lenne, mi okod van felhúzni magad ezen? Hiszen tied a világ összes támogatása azzal szemben aki mást mond mint te. Csak neked lehet igazad.
"ha így is lenne"
Szóval valószínűleg így is van. De akkor most minek hisztizel?
"ha ti írtok ki kérdést határozottan ócsárolás céljábol"
Sose szoktam k kiírni ilyen céllal, kérdést se nagyon írok ki, ne keverj össze magaddal, vagy edgárral, vagy másokkal ezen az oldalon.
2020. júl. 30. 11:20
15/20 A kérdező kommentje:
#14 Én nem hisztizek. Te vagy aki kifakad folyton minden kérdésre. Nem keverlek össze, de ugyanolyan agresszívak és vádaskodóak vagytok.
,,Szóval valószínűleg így is van"
Nyugodtan élj a kis álomvilágodban, attól még nem lesz igazad.
Személyest és off-ot mellőzni; főkérdésre válaszolni.
2020. júl. 30. 14:28
17/20 A kérdező kommentje:
Senkinél nincs a bölcsek köve, senki sem az abszolút igazság letéteményese. Viszont mindenki azt állítja, hogy a Szentlélek vezetésével ő helyesen értelmezi a Bibliát. És aztán a "Szentlélek vezetésével" egymásnak esnek. Akkor most mi van?
2020. júl. 30. 15:11
19/20 A kérdező kommentje:
#20 És ez most hogyan jön a kérdéshez? Mindegy, válaszokat végülis már kaptam, cska nem értem a felesleges hiszti meg dráma szakkör miért elválaszthatatlan ettől a topictól.
Ez nem a kérdéshez jött, hanem pont a hisztihez, meg a "dráma szakkörhöz". Tudom, én is beszóltam az elején. De poénnak szántam és nem gondolom, hogy feltétlenül és vitathatatlanul a katolikus álláspont az igaz.
2020. júl. 30. 15:21
Kapcsolódó kérdések: