Veled, rokonoddal vagy ismerősöddel történt már olyan, hogy ima, hit által gyógyultatok meg és ha igen, milyen betegségből?
Figyelt kérdés
2020. júl. 29. 12:25
1/13 anonim válasza:
Az a fontos szerintem, hogy a tiszta szándékod legyen az imában, és köszönd meg és érezzél bele, hogy az már úgy van. Mondjuk vkiért imádkozol akkor képzeld el hogy már meggyógyult. Nekem ez működik.
2/13 anonim válasza:
Igen. Éppen hazafelé Andocsi templomban imádkoztam fiam elromlott szeme után. Másnap délelött kerestem a fiamat hol van? Az erkélyen szemtornázott és mondta egymás után az autók rendszámait. Mondtam magamba ilyen véletlen nincs....
3/13 anonim válasza:
Rákból gyógyult ismerős.
Hozzá tartozik, hogy több ismerős meg azért halt bele, mert méylen hitte, hogy nem lehet belőle megógyulni.
4/13 anonim válasza:
Magad tudod hittel gyógyítani, ez biztos. Van azonban olyan is hogy mást lehet igy gyógyítani, halottam erröl is...
5/13 anonim válasza:
Én rengeteget imadkoztam meg mások is értem hogy ne legyen semmi baj ne kelljen műtetre mennem. Hiába tettük. Műtét lett nagyobh mint amire számítani lehetett.
6/13 anonim válasza:
Na azért nem mindenki képes rá! De ha mütét volt az még nem jelen kimondottan rosszat. A gyógyulás utánna jön.. jöhet. Van ami már hittel nem gyógyítható, kell a mütét, de van utánna is. Azután ott a tudatosság!! Pl aki cigizik eldobja, csak egy példa, hiába imátkozik ha cigizik!! Táplálkozás!! Stress!! Azért vannak befolyásoló tényezök és mind a fejböl indul!! tehát irányitható.. jó egészséget!
7/13 anonim válasza:
Ez nem olyan betegség volt ami rajtam múlt volna és életre szóló károsodást okozott a műtét és keserves volt utána a felépül és évekig tartott. Én nem hiszem hogy létezne isten vagy ha igen nem ment meg senkit. Auswitzban pl hol volt az isten?
8/13 anonim válasza:
Van köze a gyógyulashoz istennek! De picit mashogy.. Nem isten, hanem a hit..az gyógyít. Az hat a szervezetre. A táborhoz más kellett..ott meg lehetett volna szökni. Pl. Egy dolgot nem tudunk elkerülni.. elöbb vagy utóbb meghalunk.
9/13 anonim válasza:
Kicsit kemény az Auswitzi példa, de éppen arra van magyarázat. Ne értsétek félre, de a zsidók Isten papi népe, erre választotta ki és nevelte őket Isten. A Biblia adja a választ. Mit mond az Ószövetségben a papi népének? Ha megtartod törvényeimet neked adom a Földet.... , ha viszont nem először oldaladba állítom ellenségedet, ha akkor sem akkor szétszóratlak, ha akkor sem fogságba ejtelek, ha akkor sem megszüntetlek. Ez nagyon sokszor le van írva, és a nép többször, háromszor esett Fogságba.
10/13 anonim válasza:
A Templeton (vallásos) alapítvány irgalmatlanul drága, nagyszabású tanulmánya amennyire csak lehetett érdekelve volt abban, hogy kihozza, hogy az ima segít a gyógyulásban. De nem ezt hozta ki, hanem azt, hogy semmilyen hatása sincs: akiért imádkoznak, pont akkora eséllyel gyógyul meg, mint akiért nem imádkoztak. Kivéve ha a páciens tudja, hogy imádkoznak érte, mert akkor rosszabbak az esélyei (ennek pszichológiai alapjai lehetnek).
Egyéb, kisebb büdzséjű vizsgálatok is ugyanezt hozták ki, vagy a nem, bebizonyosodott róluk, hogy manipuláltak voltak
Aki hívő, ezután is imádkozni fog, a maga vallása szerint.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!