Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Van élet a testi halálunk után?

Baranyi Artur kérdése:

Van élet a testi halálunk után?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A családomban vannak hívő emberek! Ők abban hisznek hogy ISTEN A MENNYEI ATYÁNK, ÉS EGYSZÜLÖTT FIA JÉZUS KRISZTUS A MI URUNK MEGVÁLTÓNK S A SZENT LÉLEK A VIGASZTALÓNK MEG AKI MEG TÉR A MENNYBE JUT AKI NEM AZ A POKOLBA ! A LEGTÖBB CSALÁD TAGOM AZT MONDJA HOGY EZT KONKRÉTAN NEM TUDJUK HOGY HA MEGHALUNK MI VAN ODA ÁT, VAN AKI AZT MONDJA VAN VALAMI VAN AKI AZT HOGY NINCS! Szerintem valami van! Ti mit gondoltok ? Szerintem a megtérés nagy része agy mosás azaz az átalakítás! Van élet halál után mit mondatok? Várom valaszaitokat! Köszönöm
2020. júl. 24. 13:00
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
0%
Ha jol elsz akkor a gonosz nem arthat neked persze ez nem azt jelenti hogy nem fognak uldozni az eletmodod miatt. 1000 eves kiralysag is itt a foldon lesz.
2020. júl. 24. 13:01
 2/14 anonim ***** válasza:
0%
Ez a Hit gyülekezete mikre nem képes...
2020. júl. 24. 13:31
 3/14 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem is van élet a halál után, de hogy pontosan milyen, azt senki sem tudhatja.
2020. júl. 24. 14:22
 4/14 MBbpg ***** válasza:
100%
A keresztény álláspont szerint van élet a fizikai halál után.
2020. júl. 24. 14:22
 5/14 KZitus ***** válasza:
33%

Ha senki nem tudja, mint írtad, akkor szerinted miért mégis van? Mire alapozod ezt a hitedet?

Pedig olyan érthetően és egyszerűen leírja a Biblia, mi történik a halál után! Miért nehéz azt elhinni amit Isten közöl nekünk erről?

2020. júl. 24. 14:50
 6/14 KZitus ***** válasza:
73%

Szia

Rengeteg embert foglalkoztat ez a kérdés. Ha van kedved, itt olvashatsz róla, és arról is, miért érdekel ez sok embert.

[link]

2020. júl. 24. 14:53
 7/14 anonim ***** válasza:
79%
KZitus legalább egyenes
2020. júl. 24. 15:08
 8/14 pelgrim ***** válasza:
84%

Én hiszem, hogy van. A halál sok mindent tönkre tesz, de nem mindent. A test elpusztul, az emlékezet is elhalványul. Az egyszerű emberre 100 évvel a halála után már nem emlékszik senki, tehát a személyiség is múlandó. De mi történik az ön-tudattal, vagy azzal amit a vallások léleknek neveznek ami nem anyagi?

Apám sokáig lakott egyedül, esténként gondosan bezárta az ajtót, utána nekiállt rajzolgatni, festegetni, nyugdijjas korában az volt a kedvenc időtöltése. Egyik ilyen este zárt ajtókon át beállított hozzá egyik gyerekkori barátom, akit én jól ismertem. Egy ideig előtte állt szó nélkül, aztán lassan eltűnt. Apám másnap falubeliekkel találkozva megtudta, hogy barátom az előző este meghalt.

2020. júl. 24. 16:35
 9/14 anonim ***** válasza:
87%

Bizonyos értelemben van is, de még sincs.

Ha volna, akkor nem lenne büntetés, Isten megszegte volna a saját törvényét.

Azt mondta, hogy a Bűn zsoldja a halál.

Élet Jézus megváltása által lehetséges, majd amikor a Feltámadás ideje elérkezik. Tehát lesz élet a halál után, de nem mindenkinek.

2020. júl. 24. 17:12
 10/14 anonim ***** válasza:
60%

7.

És honnan tudod, hogy nem görbe?

2020. júl. 24. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!