Hogy kellett volna reagálnom a plébános furcsa viselkedésére?
A kérdező említi hogy egyedülálló férfi (tehát nem lányka.)
mi az, hogy "el kellene jarnom on ellen" ?
milyen eljarast indithat egy pap? meg hol jelent fel?? ugy, hogy azt sem tudja, gyakorlo katolikus vagy-e?
maximum hazassagtorest gyanit, es nem engedi aldozni, amig meg nem gyonja es abba nem hagyja
egyebkent vagy kamu vagy nem, ennel borzasztobb bunko papok is vannak, az biztos
remelhetoleg azert kevesen
A barátaid miért mondják el másoknak, hogy te kivel milyen kapcsolatot ápolsz? :)
Szerintem ez egy személyesebb dolog, nem értem, hogy a barátaid mi célból közölték ezt, egy olyan emberrel, akivel még az életben nem találkoztál.
Azt sem tudod, hogy a barátaid, hogy vázolták fel a történet és lehet, hogy amiatt félre értette a papocska.
De igazad van, akkor sem kellett volna, hogy így viselkedjen veled szemben. :)
Én is kamuszagot érzek. De tegyük fel, igaz a sztori. Ki tudja, mit és hogyan meséltek a barátaid a papnak? Kicsit homályos ez az egész.
"Képzelje, atyám, az egyik barátom nagyon jóban van egy férjes asszonnyal." - Na, ha mondjuk ilyet mondott a haverod, akkor simán félreérthette a pap a szituációt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!