Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hogy lehet megszabadulni...

Hogy lehet megszabadulni végleg a maszturbációtól és falánkságtól?

Figyelt kérdés
Van még ilyen embernek esélye megtérni istenhez?

2020. júl. 18. 19:05
 1/9 anonim ***** válasza:
74%
Ballisztikus atomrakéta.
2020. júl. 18. 19:12
 2/9 MBbpg ***** válasza:

Természetesen van esély megtérni!

Fontos, hogy ne ez legyen a középpontban, ne ekörül forogjon az életed, hanem Krisztus körül! Ne mindig azon görcsölj, hogy mi lesz, ha nem bírod ki, helyette inkább imádkozz, dicsérd az Urat!

Az időbeosztás fontos dolog! Ha nagyon nem tudsz mit csinálni, akkor bizony könnyen lehet, hogy unalmadban olyasmit csinálsz, amit nem akarsz! Tervezd el a napod, vagy ha épp olyan gondolataid támadnának amilyennek nem kéne, akkor keress gyorsan valami elfoglaltságot!

Szintén fontos a világosságban való járás, ha egy keresztény ember bűnből akar szabadulni. Szerintem ha elmész gyónni/bűnvallásra, akkor megint átérzed a kegyelmet, a szabadságot, és könnyebben tudsz imádkozni, Bibliát olvasni - ezáltal pedig kevesebb alkalmad lesz elesni, és több erőd ellenállni.

Esetleg ha nagyon nem megy, kérj tanácsot, imát paptól/pásztortól, idősebb keresztényektől :)

2020. júl. 18. 19:26
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerintem férfiként akkor van esélyed megszabadulni tőle, ha feleséget találsz.
2020. júl. 18. 21:09
 4/9 anonim ***** válasza:
kasztráció
2020. júl. 18. 21:14
 5/9 A kérdező kommentje:
#2 Köszönöm! Hálás vagyok a válaszodért.
2020. júl. 18. 21:23
 6/9 anonim ***** válasza:

Lukács Evangyélioma 15. rész

1.

Közelgetnek vala pedig ő hozzá a vámszedők és a bűnösök mind, hogy hallgassák őt.

2.

És zúgolódának a farizeusok és az írástudók, mondván: Ez bűnösöket fogad magához, és velök együtt eszik.

3.

Ő pedig ezt a példázatot beszélé nékik, mondván:

4.

Melyik ember az közületek, a kinek ha száz juha van, és egyet azok közül elveszt, nem hagyja ott a kilenczvenkilenczet a pusztában, és nem megy az elveszett után, mígnem megtalálja azt?

5.

És ha megtalálta, felveti az ő vállára, örülvén.

6.

És haza menvén, egybehívja barátait és szomszédait, mondván nékik: Örvendezzetek én velem, mert megtaláltam az én juhomat, a mely elveszett vala.

7.

Mondom néktek, hogy ily módon nagyobb öröm lesz a mennyben egy megtérő bűnösön, hogynem kilenczvenkilencz igaz emberen, a kinek nincs szüksége megtérésre.

8.

Avagy ha valamely asszonynak tíz drakhmája van, és egy drakhmát elveszt, nem gyújt-é gyertyát, és nem sepri-é ki a házat, és nem keresi-é gondosan, mígnem megtalálja?

9.

És ha megtalálta, egybehívja az ő asszonybarátait és szomszédait, mondván: Örüljetek én velem, mert megtaláltam a drakhmát, melyet elvesztettem vala!

10.

Ezenképen, mondom néktek, örvendezés van az Isten angyalainak színe előtt egy bűnös ember megtérésén.

2020. júl. 19. 00:51
 7/9 anonim ***** válasza:
52%
Kiveszed a heréd és csokiban megmártod és megeszed. Biztos a siker!
2020. júl. 19. 19:43
 8/9 A kérdező kommentje:
#7 Köszönöm, kihagyom. xD
2020. júl. 19. 20:47
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha levágod akkor nem valószinű hogy tudsz utána maszturbálni. Ha pedig el adakozod az összes pénzed és tulajdonod (akár nekem is adhatod :D) akkor nem lesz pénzed kajára így nem lehetsz majd falánk sen.
2021. szept. 20. 09:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!