Hogy tudott a Jóisten olyan király kaját teremteni mint a dinnye?
Figyelt kérdés
2020. júl. 18. 15:29
1/7 MBbpg válasza:
És monda Isten: Legyen dinnye: és lőn dinnye. És látá Isten, hogy jó a dinnye; és elválasztá Isten a dinnyét a többi növénytől
(Én kb így képzelem el)
2/7 A kérdező kommentje:
Van benne logika. XD
2020. júl. 18. 15:40
3/7 anonim válasza:
A dinnye amit ma eszel, sok évszázados irányított evolúció, nemesítés eredménye. Pár évszázada még így nézett ki:
4/7 anonim válasza:
Sehogy. Ne gondold hogy ő teremtette. Mármint nem közvetlenül. Ha valamit kellene megnevezni ami tőle származik, az a világegyetem. De pl. a dinnyét nem úgy teremtette, hogy "Hmm... Kellene valami ízletes növény. Legyen belül lédús, kívül kemény héjú...", hanem az már magától fejlődött ki mert alkalmas volt rá a körülmény a Földön.
5/7 anonim válasza:
Mindent isten teremt jelenleg is ő formál minket senki ne higyje azt hogy majd itt mindenféle filozófus tudós megmondja hogy mi volt xy millió csilliárd évvel ezelőtt
6/7 anonim válasza:
1.:)
Nagyon tetszett a válaszod, zöld kezet adtam.
Persze majdnem igy történt, annyi különbséggel, hogy külön nem emelte ki a növények neveit, vagy fajtáit.
7/7 anonim válasza:
A megalapozott genetikát köszönhetjük csak Istennek a többi a nemesítés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!