Szerintetek lehetséges, hogy Isten vagy egy akármilyen angyal emberi formában jár köztünk és megfigyel bennünket?
Isten nem. Elégnél ha megjelenne a teljes valójában.
De angyal igen:)
*és megfigyel bennünket?
Ilyen is létezik.
De azok akikkel az ezo-sok ugymond vendégül látják azok démonok.Bukott angyalok.Sátán szolgái.
Az Istenhez tartozó angyalok mások.
Szia
Azok az angyalok, akik valamikor emberi testet öltöttek, Isten engedélye nélkül, démonokká váltak, de a Vízözön óta ők sem vehetnek fel többé emberi testet.
Sem Istennek, sem az angyaloknak nincsen szükségük emberi testre ahhoz, hogy megfigyeljék mi történik a földön. Honnan tudjuk ezt? Ír erről a Biblia pl
Zsoltárok 10:14
"De te látod a bajt és a nyomorúságot. Figyelsz, és kezedbe veszed az ügyeket.
Hozzád fordul a szerencsétlen áldozat, te segítesz az árvának."
vagy:
2Királyok 9:26
»’Megfizetek neked ezen a földdarabon – ez Jehova kijelentése. – Olyan biztos ez, mint hogy tegnap láttam, hogyan ölték meg Nábótot és a fiait’ – ez Jehova kijelentése.« Most tehát fogd, és vesd őt a földdarabra, ahogy Jehova mondta.”
2Krónikák 6:23
"akkor te halld meg az égből, cselekedj, és ítéld meg szolgádat. Fizess meg a gonosznak, és büntesd meg őt a tettei szerint, az igazságost pedig nyilvánítsd ártatlannak, és jutalmazd meg őt igazságossága szerint."
5Mózes 10:17, 18
"Mert Jehova, a ti Istenetek, isteneknek Istene és uraknak ura, a nagy, hatalmas és félelmet keltő Isten, aki senkivel sem bánik részrehajlóan, és nem engedi magát megvesztegetni.Igazságot szolgáltat az árváknak és az özvegyeknek, és szereti a bevándorlókat, ad nekik ennivalót és ruhát."
Zsoltárok 146:9
"Jehova megvédi az idegen lakosokat, gondoskodik az apátlan gyermekről és az özvegyről, de a gonoszok terveit meghiúsítja."
Héberek 13:6
"Úgyhogy igen bátrak lehetünk, és elmondhatjuk: „Jehova az én segítőm, nem félek. Mit árthat nekem ember?”
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!