Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mi a véleményetek azokról...

Mi a véleményetek azokról akik paródiát csinálnak Istenből és a vallásos emberekből?

Figyelt kérdés

Elítélitek megvetitek a olyan embereket akik ki viccelik Istent vagy a vallásos embereket?

Engem is csúfoltak gyerekkoromban a iskolában amiért vallásos voltam.

[link]

2020. júl. 8. 14:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
55%

"magukat teszik nevetségessé"

Ezt így nem mondhatod külön a keresztényekre. Bizonyos szempontból az összes vallás ugyanolyan nevetséges.

Mondjuk ez nem jelenti azt, hogy feltétlenül elítélendő is.

2020. júl. 8. 15:05
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

El tudom képzelni, hogy az összesre igaz, de az a nagyon kevés vallásos ember akit ismerek én nem keresztény azok nem röhögtetik ki magukat túl gyakran. Persze kicsi a minta, úgyhogy nem mérvadó.

A hülyeség szerintem elítélendő. Találkoztam olyan kereszténnyel aki a maga módján szerintem nagyon hiteles volt. Ez a többségre egyáltalán nem mondható el.

2020. júl. 8. 15:19
 13/15 anonim ***** válasza:
37%
"akit ismerek ÉS nem keresztény"
2020. júl. 8. 15:21
 14/15 anonim ***** válasza:
29%

Mi a véleményem Róluk?

Sajnálom Őket, és ha lehetne segitenék nekik.

Ha ezzel tölteném az időmet, hogy némelyek milyen modortalanok az Élet ajándékozójával, akkor elterelné a figyelmemet és az időmet arról, amit Tennem kell. Isten dolga, majd intézkedik.

Egyébként pedig az irásokban szó van Róla, hogy az utolsó napokban gúnyolódok jönnek, a saját kivánságukkal. ezért nem kell semmin meglepődni, és leragadni.

2020. júl. 8. 17:23
 15/15 anonim ***** válasza:
91%

"az utolsó napokban"

Látod, EZÉRT bánnak veled így.

Már 2000 éve az utolsó napok mennek, és még pár milliárd évig menni is fognak.

2020. júl. 8. 23:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!