Mi a véleményetek azokról akik paródiát csinálnak Istenből és a vallásos emberekből?
Elítélitek megvetitek a olyan embereket akik ki viccelik Istent vagy a vallásos embereket?
Engem is csúfoltak gyerekkoromban a iskolában amiért vallásos voltam.
"magukat teszik nevetségessé"
Ezt így nem mondhatod külön a keresztényekre. Bizonyos szempontból az összes vallás ugyanolyan nevetséges.
Mondjuk ez nem jelenti azt, hogy feltétlenül elítélendő is.
El tudom képzelni, hogy az összesre igaz, de az a nagyon kevés vallásos ember akit ismerek én nem keresztény azok nem röhögtetik ki magukat túl gyakran. Persze kicsi a minta, úgyhogy nem mérvadó.
A hülyeség szerintem elítélendő. Találkoztam olyan kereszténnyel aki a maga módján szerintem nagyon hiteles volt. Ez a többségre egyáltalán nem mondható el.
Mi a véleményem Róluk?
Sajnálom Őket, és ha lehetne segitenék nekik.
Ha ezzel tölteném az időmet, hogy némelyek milyen modortalanok az Élet ajándékozójával, akkor elterelné a figyelmemet és az időmet arról, amit Tennem kell. Isten dolga, majd intézkedik.
Egyébként pedig az irásokban szó van Róla, hogy az utolsó napokban gúnyolódok jönnek, a saját kivánságukkal. ezért nem kell semmin meglepődni, és leragadni.
"az utolsó napokban"
Látod, EZÉRT bánnak veled így.
Már 2000 éve az utolsó napok mennek, és még pár milliárd évig menni is fognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!