Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mit mondatok a hit gyulekzeterol?

Baranyi Artur kérdése:

Mit mondatok a hit gyulekzeterol?

Figyelt kérdés

Mikor be álltam ide teljesen be zavartak azt mondták ha nem tér

MEG a családom akkor tagadjam ki őket meg éljek a biblia szerint mert ha nem a POKOLBA jutok

. Pszichiáterhez járok azóta mióta így beszéltek nekem meg felelmultem. Mit tudtok mondani

?? A családom katolikus én is az vagyok csak másik suliba jártam az előzőiből át iratkoztam és ott ismertem őket meg

2020. júl. 8. 08:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
29%

Hidegen hagy, hogy mit mondasz, de az volt ennél a kérdésnél első hozzászólásom. Ráadásul annyira agymosott vagy, hogy még azt se tudod, elvileg kinek a csatlósa vagyok.

Nagyon gáz amit művelsz. Te mutatod be a hitgyuli igazi arcát, nem kell ide Bardusch, de még Bartus sem.

2020. júl. 9. 19:26
 12/13 anonim ***** válasza:
68%
11 Térjen vissza a fejedre a te beszéded.
2020. júl. 9. 19:30
 13/13 anonim ***** válasza:
33%
Oh tehát most következik majd az átok olvasás, ha jól sejtem. Valami közös imakommandót is hívsz össze, hogy átkokat szórjatok rám, vagy egyedül végzed az ördögi szeanszt?
2020. júl. 9. 19:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!