Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mit mondatok a hit gyulekzeterol?

Baranyi Artur kérdése:

Mit mondatok a hit gyulekzeterol?

Figyelt kérdés

Mikor be álltam ide teljesen be zavartak azt mondták ha nem tér

MEG a családom akkor tagadjam ki őket meg éljek a biblia szerint mert ha nem a POKOLBA jutok

. Pszichiáterhez járok azóta mióta így beszéltek nekem meg felelmultem. Mit tudtok mondani

?? A családom katolikus én is az vagyok csak másik suliba jártam az előzőiből át iratkoztam és ott ismertem őket meg

2020. júl. 8. 08:38
1 2
 1/13 anonim válasza:
76%
Ha közösséget keresel, akkor szerintem kerüld a hitgyülit. Folyamatosan adakozásra akarnak rávenni, egyik ismerősöm a lakását is eladta, csak hogy a gyülibe adhassa a pénzt. Közben Németh Sándor meg ül a millióin.
2020. júl. 8. 08:59
 2/13 anonim ***** válasza:
68%
És már magyarul is elfelejtettél? Rossz helyesírás, hibás szórend. Közismerten rossz a hírük, neked is tudnod kellett volna. Keress szcientológusokat, és akkor még mélyebbre kerülsz.
2020. júl. 8. 12:13
 3/13 anonim ***** válasza:
14%

Bartusch melyik csatlósa vagy? vagy maga Mr.Bardusch-hoz van szerencsém?

Egyet mondhatok: Térj meg a rágalmazásból és a hazugságból.

A többi szóra sem-érted?-sem érdemes.

2020. júl. 8. 13:10
 4/13 anonim ***** válasza:
18%
*van "szerencsém"
2020. júl. 8. 13:10
 5/13 anonim ***** válasza:
28%

Ki az a Bardusch? 😄

Egyébként Bardusch ide, Bardusch oda, a hitgyuli féle szektáktól menekülni kell. Youtube-on van fent pár videó, ahol látszik az őrjöngő szekta valódi arca. S az még mindig csak a felszín, a látvány, mi lehet mélyebben?

2020. júl. 9. 18:38
 6/13 anonim ***** válasza:
33%
5+ Mondom én, hogy Bardusch csatlós vagy.
2020. júl. 9. 18:43
 7/13 MBbpg ***** válasza:
60%
#6 nem Bardusch hanem Bartus, de ettől függetlenül az ilyen értelmetlen megnyilvánulások csak rontanak másoknak a gyülekezetről alkotott képén 🤦
2020. júl. 9. 18:46
 8/13 anonim ***** válasza:
71%
7 Senki nem hallgat akkor ha rágalmazzák. Az utóbbi időben meg végképp, csodálkozom, hogy ezt te elfelejtetted, főleg úgy, hogy a reg.neveddel képviselsz valamit.Ha valós, akkor tudnod kell miről beszélek, ha nem valós, akkor igyekszel továbbra is ezt folytatni. Neked nem azt tanították,ill. nem az van az Igében hogy légy bátor? és erős-és semmit ne félj mert nekem igen.
2020. júl. 9. 18:54
 9/13 anonim ***** válasza:
48%
7+ Bartus-köszönöm a javítást..
2020. júl. 9. 18:55
 10/13 MBbpg ***** válasza:
100%

#8 Jogos, a rágalmakat tisztázni kell...

A kérdezőnek: a család megtagadása alatt keresztényként azt szokás érteni, hogy ha olyan ügy van, ahol Isten és a család szembekerül, ott Istent válasszuk. Keresztényként Jézus kell, hogy az első helyen legyen az életünkben

Az pedig, hogy a Biblia szerint kell élni, szintén nem HGy-s találmány. Keresztényként Isten szeretetét kell továbbítani - ezzel be is tartjuk a parancsolatokat, mert erre épülnek. Ha megértjük, hogy ami a Bibliában bűn, és tiltás, az a mi érdekünkben tiltás, akkor nem teher tisztán élni, hanem öröm!

Remélem segítettem :)

2020. júl. 9. 19:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!