Vannak angyalok? És ha vannak, akkor segítenek az embereknek vagy éppen ellenkezőleg? Mit csinálnak az angyalok?
7 Lásd Noé előtti közvetlen időszakot, mikor a most ezo-s angyalkázós társaságokhoz jövő angyalok jelen voltak.
Nem véletlenül történt az özönvíz, és évezredek óta jelen vannak ezek a negatív szellemi lények, akiket ma fogadnak az ezo-sok.
De ti a tanúval mindketten azt hiszitek,hogy ti csináljátok jól,de egyikre sincs konkrét bizonyíték,hogy az lenne a helyes (ha feltételezzük egyáltalán,hogy léteznek angyalok).
Mindketten csak állításokat tesztek. Ő meg van győződve róla 2 db sor után,amit tőled olvasott,hogy te nem élsz keresztény életet,ellentétben velük,tehát milyen jogon hiszed,hogy neked megjelenik Isten angyala,ha neki meg nem.
Te pedig tényként közlöd,hogy aki másképp kér angyali segítséget,mint te,attól el is fordul és visszamegy Istenhez. Talán a szemed láttára zajlott le egy ilyen jelenet,hogy ezt ilyen konkrétan kijelentetted?
A tanú talán ismer,hogy már rögtön bekategorizálta,hogy ki követi Istent és ki nem? Nem,egyikőtöknek sincs szerintem lövése se róla,hogy mi az igazság,csak azt hiszitek el,ami számotokra kedvezőbb.
"Nem véletlenül történt az özönvíz, és évezredek óta jelen vannak ezek a negatív szellemi lények, akiket ma fogadnak az ezo-sok."
De nem tudhatod,hogy ezek ugyanazok a szellemi lények. Ez a lényege az egésznek,az se biztos,hogy léteznek,hát az meg még esélytelenebb,hogy tisztában legyünk vele,ki mellett milyen angyal áll.
13 Nem árt, hogy ha valakivel vitába szállsz, legalább az alapokkal tisztában vagy, addig szerintem felesleges.
Igy én sem, állok bele egy vitába, felesleges addig, amíg az alapokkal sem vagy tisztában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!