Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ha nincs munkám se saját...

Ha nincs munkám se saját házam akkor hogy legyen feleségem?

Figyelt kérdés

Biblia azt tanitsa hogy jezus elhagyta szuloi hazat es lettek asszonnyal egy testé. De lehet hogy tevedek ezert elnezest kerek.

Most hogy ilyen szörnyű dolgok történnek nem tudom mit tegyek

2020. jún. 28. 13:48
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
#9 Az a baj hogy nem végeztem még el a sulit.
2020. jún. 28. 18:02
 12/18 anonim ***** válasza:
50%
#10 keresztény kormány ezt diktálja: feleség, 3 gyerek.
2020. jún. 28. 18:41
 13/18 anonim ***** válasza:
65%
Valóban? Jézus nem diktál ilyet. A keresztény kormányzat pedig az Ő vezetése alatt van.
2020. jún. 28. 18:54
 14/18 anonim ***** válasza:
Ezt már kérdezted 685ször. Nem lesz feleséged soha, mert ha nem tudsz ilyen dolgokat szerezni, mint pénz, ház, kutya, illem, modorosság, jó külső stb. akkor a feleség, mint alapvető igény neked nem adatik meg. Fogadd el. Jó, ha lejjebb adod lehet egy 134 kilos (ha te 60 vagy, amugy mindig kétszer nehezebb legyen nálad) de ha elveszel egy olyat, az téged minösit szerintem. (és még a kukacod is levágja)
2020. jún. 28. 19:04
 15/18 A kérdező kommentje:
Akkor szerintetek öljem meg magam? Jobban jár a világ?
2020. jún. 28. 19:58
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Otthon nem engedik, hogy feleséged legyen?
2020. jún. 28. 20:01
 17/18 anonim ***** válasza:
60%
Én azt fogom tenni, hogy te mit csinálsz az csak tőled függ. Mivel én is ezt csinálom, ezért azt javaslom igen. Nem olyan nagy ügy.
2020. jún. 28. 20:41
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Jézusnak nem volt felesége.

Pál apostol azt írja, hogy az egyedülállóság is jó dolog. És azt is, hogy ha egy férfi nem gondoskodik a családjáról, az megtagadta a hitet és rosszabb, mint egy hitetlen. Ebből az következik, hogy ha nősülni szeretnél, akkor először is dolgoznod kell azon, hogy el tudd majd látni a családfői feladatod. Fejezd be a sulit és keress munkát!

2020. jún. 29. 05:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!