Egyes vélemények szerint Benedek pápa volt az utolsó igaz pápa.Ferenc pedig a Jelenések könyve hamis prófétája.
2020. jún. 26. 10:59
3/20 anonim válasza:
Nem ismerem ezt. Leírod, hol található?
2020. jún. 26. 11:45
4/20 anonim válasza:
Vallásos fórumokon találkoztam ilyen véleményekkel. Glóra tv honlap,vagy vannak imacsoportok,akik lelkekért imádkoznak a Facebookon,mert szerintük most zajlik a lelkekért a csata a menny és a pokol között.Ők a medjugorjei üzeneteknek hisznek,amik szerintük a Szűzanyától származik,és a masodikeljovetel honlapnak,amik szerintük a Szentháromság üzenetei.Youtubeon is találsz videókat a pápáról.Bulvármagazinokban is szerepel a pápa,a Storyban is láttam már,anyu sokat olvassa.
2020. jún. 26. 11:52
5/20 anonim válasza:
Malakiásnak nincs erre vonatkozó próféciája, kár ilyen hülyeséget hangoztatni.
2020. jún. 26. 11:56
6/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm.Csupán kérdeztem,nem kell leharapni a fejem érte.Azt sem írtam hogy hiszek benne.
Hármas válaszoló,sok helyen lehet olvasni róla,pl itt is.
Ja bocsánat,azt hittem engem kérdeztetek,hogy hol olvastam,hogy egyes vélemények szerint Ferenc pápa a hamis próféta.
2020. jún. 26. 12:16
8/20 A kérdező kommentje:
Ezt egyébként én is olvastam.Saját tapasztalataim szerint a pápa személye megosztja a híveket,részben politikai okokból.Katolikusként ilyenkor elszomorodom mert belülről látom a széthúzást,nem külső tényező hatására.Jó példa erre a Csíksomlyói mise,az a mocsok ami ömlött fb-n elképesztő volt.Egyik oldalon a hamis próféta,másikon Szent Péter utóda.
Visszatérve a jóslata,csak kíváncsi voltam ki mit gondol erről.
2020. jún. 26. 12:39
9/20 anonim válasza:
"Bulvármagazinokban is szerepel a pápa,a Storyban is láttam már,anyu sokat olvassa."
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!