Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Bűn ha family guy-t nézek?

Bűn ha family guy-t nézek?

Figyelt kérdés
Tudom hülye kérdés de mégis érdekel... Mert hívő keresztény vagyok de nagyon szeretem a family guy-t

2020. jún. 25. 19:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
74%
De miért itt kérdezed meg, ha csak eleve ez nem egy troll kérdés? Miért nem a vallási közösséged vezetőjét kérdezed. Gyónni sem itt gyónsz, nem is itt imádkozol...
2020. jún. 25. 20:25
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem bűn, még csak nem is helytelen.
2020. jún. 25. 22:01
 13/14 anonim ***** válasza:
0%
Na a divat itt is megmondja mi a helyes és mi a helytelen. Pedig valojában a family guy egy eléggé idétlen sorozat, okos ember nem nézné szerintem
2020. jún. 26. 17:20
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

"Pedig valojában a family guy egy eléggé idétlen sorozat, okos ember nem nézné szerintem" - Szerintem meg okos ember nem az alapján döntené el ki az okos, hogy milyen sorozat tetszik neki.

Szerintem a Family Guy egyáltalán nem idétlen sorozat. Rengeteg finom utalás és poén van benne, amit sokan meg sem értenek. Sokak szerint a Monty Python is idétlen, szerintem meg zseniális.

De semmiképp sem néznék ostobának valakit,akinek ezek nem tetszenek, mint ahogy azt sem, akinek nekem nem tetsző sorozatok tetszenek.Ez ízlés dolga, és nem okosságé.( Engem pld. az Egy rém rendes családdal, vagy a Drága örökösökkel, a Mi kis falunkkal lehet a világból kiüldözni.)

2020. jún. 26. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!