Jézus kivégzésekor a feje felé helyezett táblára hány nyelven és mi volt írva, melyik hogy hangzik?
"Látod, most sem látod be azt, hogy mekkorát tévedtél"
mikor? Hol? Hozzá sem szóltam még. Idejöttem válaszolni, erre azt látom, hogy kisregény terjedelemben megválaszoltad a saját kérdésedet. x'D xD
Akkor olvasd már el, mert úgy semmi értelme beszólnod, ha azt sem tudod, hogy miről van szó! Nem mintha amúgy lenne!
4 pipa van a "másik" hozzászólónak is.
Elolvastam, meg amúgy is egyértelmű, hogy te a saját kérdésedet válaszolod meg több, terjedelmes hozzászólásban, tehát saját magaddal beszélgetsz itt. Ami enyhén szólva betegesnek tűnik, de amúgy rohadt vicces. :'D
A pipák nem a hozzászólók személyét jelölik, hanem a pontozások alapján kapjuk. Így rengeteg embernek van ugyanannyi számú pipája. Ha már így belelendültél a kutatásba, az oldal működésének is utánanézhetsz kicsit.
Csak ki akarod forgatni a történteket.
Azzal tisztában vagyok, hogy a pipa nem személyt jelent, de abból is lehet néha következtetni.
Mivel te egy kötözködő módon viselkedő, offoló alak vagy, nyugodtan lehetsz bármelyik a többi 4 pipásból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!