Hogy monjam el,hogy wicca akarok lenni?
Elég erősen keresztény szüleim vannak,és nem tudom,hogyan fogadnák. Azt sem tudom,egyáltalán hogy mondjam el.
Már rengeteget tanultam,olvastam,stb.és biztos vagyok benne,hogy wicca akarok lenni.
A szüleim nem hiszem, hogy megengednék,de egyáltalán hogy mondjam el nekik? A wiccáról a legtöbb embernek(nagyon tévesen) a baanyák meg sátánisták jutnak eszébe. Hogy mondjam el nekik,hogy ne nézzenek komplett hülyének,vagy ne vigyenek ördögűzőhöz?
Mit kell itt hittéríteni? Miért lenne hamisabb vallás a wicca?
Kedves kérdező, kösd föl a szoknyádat, és állj a szüleid elé, mondd meg nekik, mit szeretnél! Mondd el számodra ez ugyanolyan fontos, mint nekik kereszténynek lenni! Mondd el, mik a hittételek, vagyis "Bármit tehetsz, csak ne árts!". Azt is el kell mondanod, hogy a vallásra nem kényszeríthetnek, ha egyszer te másban hiszel. Mivel ennek a vallásnak a része az elfogadás, el kell magyaraznod, hogy téged nem zavar ha ők másban hisznek.
Meg azt is, hogy nem varázsolsz meg démont idézel
Köszönök nagyon-nagyon szépen mimden választ! Még nem igazán tudom,hogy lesz e bátorságom kiállni,és megmomdani,vagy csak felnőtz koromban fogom a vallást gyakorolni,de nahyon hálás vagyok,hogy segítetek és figyeltek rám! A kettes válaszolónak is köszönöm,hogy foglalkozik a fiatalok életével!
Még egyszer nagyon szépen köszönöm az összes választ,tanácsot!
Huh,14.válasz, ez egy kicsit durva,nem hinném hogy ezt fogom csinálni. Akkor aztán tuti mehetek az ördögűzőhöz!
Mindenesetre azért köszönöm ezt az alternatív megoldást is!
Nem is biztos, hogy feltétlen kell beszélned róla. Ha kinézel egy programot, csak engedélyt kérsz rá, vagy elmész. Nem?
Nem ismerem a szüleidet, de ha lesátánistáznának, csak megmondod, hogy nem vagy az.
Egyébként aranyos kis emberkének tűnsz. Érthető, ha a szüleid nem akarnak neked rosszat. Viszont a te életedet neked kell élni, úgy ahogy jónak látod.
Jézus666 Köszönöm a bíztatást!
Az a helyzet,hogy nem igazán vagyunk közel egy wiccás helyhez(értsd táborhely,covenek)közel,tehát ők kéne elvigyenek,de legalábbis biztos el akarnának kísérni.
Nagyon mem akarok előttük titkolózni sem.
Nagyon köszönöm szépen a támogatást,meg a jóindulatot! Irtó kedves tőled!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!