Sok sok féle böjt van. Az én szüleim keresztényként olyankor nem esznek húst, sőt van olyan nap, hogy csak zöldséget, gyümölcsöt esznek(tehát sajtot, tejet, tojást se). Alapjába véve ez a csak növény evés egy nem drasztikus mód a böjtölésre, azonban léteznek tiszta vízböjtök, léböjtök, sőt szárazböjt is, amikor nem iszik valaki vizet se, én ebbe nem mentem bele, mert két órát nem bírok ki víz nélkül és nem látom az értelmét sem.
A többinek van spirituális vagy fiziológiai pozitív hatása, nem tudom mire vagy kíváncsi pontosan.
"Ki mondta hogy en kereszteny vagyok? Nem vagyok bálvány imádó"
Én Keresztény életet élek, de Én sem vagyok bálványimádó. Semmilyen ilyesmivel nem szinezem az Istennek járó imádatot.
Egyébként pedig Jézust is megemlitetted, ezért gondoltam, hogy közös pontot keresel.
Kereszt már alapból egy bálvány mikor isten többször is megparancsolta hogy ne imádjunk bálványokat és ne is készítsünk ennek ellenére mégis sokan ebbe a hibába esnek újra és újra.
Máté 7:13-14 Hungarian Károli (KAR)
13 Menjetek be a szoros kapun. Mert tágas az a kapu és széles az az út, a mely a veszedelemre visz, és sokan vannak, a kik azon járnak.
14 Mert szoros az a kapu és keskeny az az út, a mely az életre visz, és kevesen vannak, a kik megtalálják azt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!