Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Milyen halál utáni létezésben...

Milyen halál utáni létezésben hisztek?

Figyelt kérdés
Hogyha tényleg van ilyen teljes élet filmnézés, akkor kiírja hogy életemben mi volt a legnagyobb félelmem és az infót, ami a halálfélelmem (néha sírtam, és reszkettem) nem lesz ciki számunkra szerintetek amikor a Mennyei Bíróság, vagy a többi lélek is nézi? Mit gondoltok? Mert ritkán, de félek reszketek hogy talán semmi sincs!

2020. jún. 5. 16:53
 1/5 anonim ***** válasza:
Milyen technikát gyakorolsz?
2020. jún. 5. 18:57
 2/5 A kérdező kommentje:
Asztrál utazás.
2020. jún. 5. 18:58
 3/5 anonim ***** válasza:
Igen, értem, melyik iskola szerint?
2020. jún. 5. 19:02
 4/5 anonim ***** válasza:

Én azt ovastam egy megtért asztrálutazó tanúságtételéből, hogy az ilyen technikák rövid távon izgalmasak, élvezetesek, de csak egyre beljebb csalják az áldozatot egy olyan szellemi állapotba, ahol hosszú távon rengeteg lehetőség teremtődik a démonoknak, hogy mindenféle szenvedést okozzanak az ilyen technikákat gyakorlóknak (pl. félelmeket, zavarodottságot, pszichés betegségeket). Magam nem vagyok szakértő ebben, de van egy internetes keresztény apológia oldal, amit megbízhatónak tartok, és ahol (angolul) vannak cikkek a témáról.

[link]

Teht mindenképpen erősen megfontolandó, hogy próbálj "lejönni a szerről", amíg nem késő.

üdv Stefán

2020. jún. 5. 23:29
 5/5 anonim ***** válasza:

A fent belinkelt honlapon található az alábbi cikk az asztrál utazásról és az éber álmodásról, remélem ebből világos, hogy ezek milyen milyen veszélyesek: [link]

üdv Stefán

2020. jún. 6. 00:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!