Milyen halál utáni létezésben hisztek?
Én azt ovastam egy megtért asztrálutazó tanúságtételéből, hogy az ilyen technikák rövid távon izgalmasak, élvezetesek, de csak egyre beljebb csalják az áldozatot egy olyan szellemi állapotba, ahol hosszú távon rengeteg lehetőség teremtődik a démonoknak, hogy mindenféle szenvedést okozzanak az ilyen technikákat gyakorlóknak (pl. félelmeket, zavarodottságot, pszichés betegségeket). Magam nem vagyok szakértő ebben, de van egy internetes keresztény apológia oldal, amit megbízhatónak tartok, és ahol (angolul) vannak cikkek a témáról.
Teht mindenképpen erősen megfontolandó, hogy próbálj "lejönni a szerről", amíg nem késő.
üdv Stefán
A fent belinkelt honlapon található az alábbi cikk az asztrál utazásról és az éber álmodásról, remélem ebből világos, hogy ezek milyen milyen veszélyesek: [link]
üdv Stefán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!