Szerintetek mit érezhet az az ember aki öngyilkos lett a koronavírus felhajtás miatt?
Figyelt kérdés
2020. máj. 30. 12:51
1/6 anonim válasza:
Müller Ceca stand-up comedyjei során én is eljátszottam a gondolattal párszor.
2/6 anonim válasza:
Nem lehet tudni. Aki képes arra, hogy a saját életét elvegye, annak olyan dolgok járnak a fejében, amiket nem lehet ilyen egyszerűen megfejteni. A szenvedés és az elmének betegsége (direkt írtam így és nem elmebetegségnek, mert itt nem szó szerinti betegségre gondolok, hanem inkább a hétköznapi gondolkodás elvesztésére) annyira összekeveredik, hogy ott már nem lehet megmondani mit érez, mintha egy színvaknak magyaráznád el mi az a piros. Azért nem olyan, mintha egy teljesen vaknak próbálnád elmagyarázni, de attól még soha nem fogja megérteni mi az, úgy mint mi se, hogy mit érezhet egy öngyilkos.
3/6 anonim válasza:
Aki öngyilkos lett, az már nem érezhet.
Hogy mit érezhetETT? Nyilván valami nagy fokú bizonytalanságot, labilitást, rettegést a betegséggel szemben.
4/6 A kérdező kommentje:
Szerintetek miért lettek öngyilkosok a koronavírus felhajtás miatt? Én nem félek és nincs is a fejemben hogy az legyek.
2020. máj. 30. 13:48
5/6 anonim válasza:
Egyáltalán tudsz olyant, aki megtette, kérdező? Mert én nem!
6/6 A kérdező kommentje:
Tudok :P
Írják a cikkek.
2020. máj. 30. 14:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!