Ha hijabot rakok a fejemre de nem vagyok muszlim az baj?
Figyelt kérdés
Odáig vagyok ezért a kultúráért imádom az arabokat és imádom ahogy öltözködnek.2020. jún. 1. 17:30
2/12 anonim válasza:
Ha neked így esik jól...
Fiú vagy vagy lány? :D
4/12 anonim válasza:
#3 mindegynek mindegy, de attól még meg lehet kérdezni, hogy egy fiú vagy egy lány kívánta e meg ezt az amúgy női viseletet. Arról nem én tehetek, hogy te teljesen magadbafordult antiszociális magadnakvaló gyökér remete vagy, aki szerint főbenjáró bűn valakitől megkérdezni valamit. :}
5/12 anonim válasza:
Nem baj, de azt fogják hinni, hogy muszlim vagy. Ha nem vagy az, akkor felesleges.
@2 Nem mindegy. A hijabot nők hordják!!
6/12 anonim válasza:
Hordanak nehanyan keresztet a nyakukban, pedig nem keresztenyek.
7/12 A kérdező kommentje:
Semmi baj, hogy megkérdezted. Nő vagyok. Hijabot a nők hordanak. :)
2020. jún. 1. 20:28
8/12 A kérdező kommentje:
Magyarországon tudja valaki, hogy hol lehet venni?
2020. jún. 1. 20:31
9/12 anonim válasza:
Lehet pont az eu=opaiak fogjak bevezetni a ferfi hijabot nehany evtizeden belul? Az vicces lenne :D
10/12 A kérdező kommentje:
Hát az jó nagy baromság lenne.
2020. jún. 2. 00:24
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!