Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Vannak olyanok, akiket gátol...

Vannak olyanok, akiket gátol a szexben az, hogy vallásosak? Ha igen, miért és miben nyilvánul meg?

Figyelt kérdés

2020. máj. 30. 17:18
 1/10 anonim ***** válasza:
43%
Kérdező, a katolikus papokat kérdezd erről.
2020. máj. 30. 17:45
 2/10 anonim ***** válasza:
67%
Biztos vannak.
2020. máj. 30. 17:57
 3/10 anonim ***** válasza:
58%
Nem írtad le, de erősen leszűkítetted a kérdésedet egyfajta vallásra.
2020. máj. 30. 17:57
 4/10 anonim ***** válasza:
57%
Ez nem vallás kérdése, sokkal inkább erkölcsi kérdés, na meg a spirituális szint is elég magas kell, hogy legyen ahhoz, hogy ne össze-vissza dugjunk, mint az állatok.
2020. máj. 30. 18:33
 5/10 anonim ***** válasza:
21%
A vallásosok szexben gátlásosak úgy nagy százalékban. Az igazi vallásos katolikus sötétben csinálja és csak gyerekcsináláshoz, mint az unokatestvéreim. Ott is hagyta őket a férjük, mert mivel kevés pasi vallásos, ezért nem vallásoshoz mentek feleségül, csak valamennyire hívőhöz. Csak azt nem értem, ezek a férfiak miért mentek bele, hogy esküvő után van csak ágyba fekvés. Biztos rossz volt nekik, ezért is váltak.
2020. máj. 30. 21:07
 6/10 anonim ***** válasza:
60%
Vesta szuzek
2020. máj. 30. 21:25
 7/10 anonim ***** válasza:
81%

Vannak. Ahány vallás, annyiféle hozzáállása van az emereknek ezen a Téren is. Ahogy emlitették előttem, vannak akik a neveltetésük miatt, ami egy vallásban zajlik, belemagyarázták, hogy igy vagy úgy lehet, vagy nem lehet.

Nem néztek utána, mit is mond evvel kapcsolatban Isten szava.

Erre jó példa, egy nem rég valaki által feltett kérdés, hogy az anyuka, a lányának rossz információt adott arról, hogy a szexualitás, miért tilos.

Nem azt mondta el a lányának, hogy az csak házasoknak szabad, hanem azt, hogy fájdalmakkal jár.

A helyes nézet a szexualitásról benne van a Bibliában.

Nem csak gyermeknemzésre szolgál, hanem a házastársak intim együttlétének, örömszerzésére is.

Persze vannak akik úgy vélik, hogy a szexualitást házasságon kivül is bármikor, bárkivel élhetik, és az erre vonatkozó Isteni elrendezést, akadálynak vélik. Ezért a "vallást" okolják, ha nem élhetnek szabadon ezzel a lehetőséggel.

Isten ezt az elrendezést a családok védelmében hozta, illetve állitotta fel.

2020. máj. 30. 21:51
 8/10 anonim válasza:
82%
Sokféle vallású nő volt az életemben, de egyik sem volt tartózkodóbb,vagy gátlásosabb a másiknál. A vallás szóba sem került soha, hogy amiatt ne tenne meg bármit is.Szerintem ez így teljesen természetes ! Mindkettőnek megvan a maga helye, az egyik a templomba való, a szex meg az ágyba.
2020. máj. 31. 08:07
 9/10 anonim válasza:
100%
Katolikus családban nőttem fel általánosba gimnáziumba is katolisba jártam, semmijen gátlásom nincs, sőt inkább perverznek és bevállalósnak mondanám magam.
2020. jún. 1. 19:03
 10/10 anonim ***** válasza:
60%
Utolsó, itt a városunkban is van egy középsuli, ahol vallásos nevelésben vannak csak lányok. És sajnos mind k*rva, itt mindenki tudja róluk. A k*rvaképző az Angol Kisasszonyok iskola.
2020. jún. 10. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!