Komolyan nem léteznek szellemek? A cern bebizonyította? De ha nincs szellem, akkor nincs túlvilág sem?
2020. máj. 27. 12:08
1/15 anonim válasza:
Ha ehhez szerinted a CERN kellett akkor gratulálok és megértem, hogy miért az origo-t olvasod.
2/15 A kérdező kommentje:
De most komolyan! Vagy az origo is kamuzik akárcsak az index, sg.hu?
2020. máj. 27. 12:32
4/15 A kérdező kommentje:
mit?
2020. máj. 27. 12:42
5/15 anonim válasza:
Brian Cox nagy tudású ember, több könyvét is olvastam, szóval ő csak megerősít abban, amit amúgy is gondolok: hogy szellemek valószínűleg nem léteznek.
6/15 anonim válasza:
Olyan műszerekkel nem lehet vizsgálni transzcendens dolgokat, amelyeket a fizikai világ megismerésére hoztak létre. Egy műszer se lesz képes igazolni vagy cáfolni a túlvilág, vagy Isten létezését.
Olyan szellemek viszont valóban nincsenek, mint Casper, vagy amit a szellem szó alatt értünk. A kereszténység nem véletlenül használja a lélek kifejezést.
7/15 A kérdező kommentje:
És olyan szellemek vannak amikor meghalnak az emberek? Láthatatlan és észrevehetetlen. Amikor egy elhunyt nagyapa próbál üzenetet küldeni a lányának.
2020. máj. 27. 16:39
8/15 anonim válasza:
Olyan szellemek sincsenek. A keresztény teológia szerint az ember testből és lélekből áll, az ember halálakor teste porba tér, lelke pedig Isten elé.
9/15 A kérdező kommentje:
De a lélek ÉN leszek? Vagyis ha meghalok nem szabad szűnök meg hanem lélekben tovább élek? Vagyis a lélek az én vagyok?
2020. máj. 27. 16:46
10/15 anonim válasza:
A Biblia, vagy is Isten elmondja, hogy az ember nem áll kétféle életformából. Ahogy az angyalok sem. Az ember maga az élőlélek. Ha meghal, a lelke, vagy is maga az ember hal meg. Az ember élete a vérben van, és Isten ereje működteti a szerveit. Ha meghal, vagy akkor nem élteti tovább a szerveket, és a vér is elveszti éltető befolyását. Az ember visszakerül abba az álatpotba ahonnan jött. Isten és maga Jézus is elmondta, hogy az ember Innen alulról való, Földi, és nem égi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!