Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Biblia szerint ez bűn?

Biblia szerint ez bűn?

Figyelt kérdés
Ha magfolyása van egy férfinak vagy valamiért a pénisze megkeményedik(erektált állapotba kerül ez már elegendő ahhoz hogy bűnös legyen?)

2020. máj. 20. 19:50
1 2
 1/20 anonim válasza:
88%
a biblia szerint már bűnben születtél, szóval alapból bűnös vagy
2020. máj. 20. 20:02
 2/20 anonim válasza:
77%
Azt nem tudom, h9gy a Biblia szerint bűn-e, de a testednek mind a kettő természetes reakciója. Magömlés akkor van ha nem vered ki sokáig és a testednek meg kell szabadulnia tőle, mert tele a tartály. Szóval engem nem izgat, én kiverem és szexelek is. Ne más mondja meg hogy nekem mi a jó, és a Biblia sem tudja felülírni az alap biológiát, ami hamarabb létezett...
2020. máj. 20. 20:09
 3/20 anonim ***** válasza:
94%
Ez vallás kategória.
2020. máj. 20. 20:14
 4/20 anonim ***** válasza:
53%
Ne olvasgass hülyeségekkel teli idióta könyveket!!!!!
2020. máj. 20. 20:15
 5/20 anonim válasza:
64%
Amiről beszélsz az az onanizálás/maszturbálás ami a biblia szerint bűn. Onan (innen az onanizálás) nem vette el báttya özvegyét,vagyis csak hált vele,de magját a földre dobta. Na ezért Isten megbüntette. A sztorira nem 100% biztonsággal emlékszem de kb ennyi.
 6/20 anonim ***** válasza:

Kérdezd meg a papbácsit :) vallása válogatja (nem minden irányzat egyforma szigorúsággal tekint rá, más egy Jehova tanúi és megint más egy református).

A magfolyás nem bűn, a házasságon kívüli szex, egyes irányzatoknál az "öncélú", nem gyermeknemzést célzó szex paráznaság és az önkielégítés is az.

Egyébként meg a te lelkiismereted dönti el, nem kell ahhoz önmegtartóztatónak lenned ha tisztességes, normális emberként akarsz élni - utóbbi szerintem fontosabb.

7/20 MBbpg ***** válasza:
71%

A Biblia alapján a kérdésre a válasz:

Szóljatok Izráel fiainak és mondjátok meg nékik: Ha valamely férfiúnak magfolyása támad, az ő folyása tisztátalan. És pedig tisztátalan lesz e folyás miatt: akár folytonos az ő magfolyása, akár megreked testében ez a folyás; tisztátalanság ez ő nála.

3 Mózes 15:2‭-‬3

Ha valamely férfiúnak magömlése van, mossa meg az egész testét vízben, és tisztátalan legyen estvéig.

3 Mózes 15:16

2020. máj. 20. 20:41
 8/20 A kérdező kommentje:
Ha éjszaka az ember tudtán kivül történik mind ez akkoris bűnnek fog számitani? Tehát este szokott lenni a magömlés meg erekció
2020. máj. 20. 21:11
 9/20 A kérdező kommentje:
alvás közben
 10/20 A kérdező kommentje:
Bocsánat ha rosszul fogalmaztam.
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!