Mehetek halotti misére, ha nem vagyok megkeresztelve?
Figyelt kérdés
2010. júl. 29. 21:42
1/5 anonim válasza:
Hogyne mehetnél, a pap úgyse látja, hogy muzulmán vagy zsidó e vagy.
2/5 anonim válasza:
a templomba bárki bemehet aki viselkedni tud.
3/5 anonim válasza:
HA nem vagy megkeresztelve és hangoztatod akkor szúrós pillantásokat kapsz....én csak tudom. 21 éves vagyok,nem vagyok megkeresztelve,de unokatesóm igen.....szoktam vele olykor templomba járni és minden héten ugyan az a menet.
Belépek a templom kapun, az idős nénik úgy néznek mintha a tekintetükkel ölni lehetne.
A pap is gyakran néz rá és a misekor mikor a tanússágot vonja le akkor is rám szokott nézni.
Gyakran besokallok és otthon fel is hozom a dolgot. Nem akarok megkeresztelkedni, a varázsvíz nem véd meg a Pokoltól. Már ha létezik.
4/5 anonim válasza:
Én sem vagyok megkeresztelve, már voltam halotti misén kétszer is, beültünk, lement a mise és kész, nem történt semmi.
5/5 kzs válasza:
Mehetsz nyugodtan. Az hogy nem vagy megkeresztelve, nem jelent semmit. Én magam nem vagyök katolikus, de amikor el kellett menni egy temetésre, elmentem. És kibírtam.
Te is kibírod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!