Létezik Isten???
Figyelt kérdés
véleményetek szerint létezik isten ??2020. máj. 20. 00:58
21/29 A kérdező kommentje:
jah én tudom hogy van a halál után valami mert én beleavtkoztam van egy másik világ a halál után másik dimenzió amiben tovább él a személyiségünk és ott is ugyanugy lehet venni vásárolni enni inni létezni van pokol és menny is ahol pokol van ott nagy nyomor van nem látni egy extrább autot sem a városban és sem pedig nem érzi jól magát sorolhatnám
2020. jún. 15. 17:24
22/29 anonim válasza:
Már bocs, de amit így írtál biztosan kamuzol és trollkodsz.
23/29 A kérdező kommentje:
hid el hogy nem kamuzok én én vagyok az eggyetlen ember aki bebizonyította hogy a halál után van élet
2020. jún. 15. 19:06
24/29 Wadmalac válasza:
"én vagyok az eggyetlen ember aki bebizonyította hogy a halál után van élet"
Ujjuj
25/29 A kérdező kommentje:
hát igen ujuj a halál után a tudat műk=odik tovább
2020. jún. 16. 09:15
26/29 Wadmalac válasza:
Én úgy látom, hogy gyakran már előtte is van baj vele...
27/29 A kérdező kommentje:
miért lenne baj?
2020. jún. 16. 09:39
28/29 Wadmalac válasza:
Ezt nem tudom korrektül elmagyarázni, egy pszichiáter kéne hozzá.
29/29 A kérdező kommentje:
de miért hidd el hogy létezik pokol és van több dimenzió szvéra a pokolt az emberek többsége mind helytelenül magyarázza el csak én vagyok az eggyetlen ember aki valójában tudja is mi volt ott mert én jártam ott
2020. jún. 16. 10:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!