Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Jehova tanúi tisztában vannak...

Jehova tanúi tisztában vannak azzal, hogy nem csak náluk van online Isten tisztelet, hanem más egyházaknál is?

Figyelt kérdés
2020. máj. 3. 11:32
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
65%
Jaa,hát tőlük ez normális. Legtöbbször amúgy a "szimpatizáns" is egy tanú,csak hajlamosak azt gondolni,hogy ha eljátszanak egy kívülállót,aki hasra vágja magát a tanításuktól,akkor hitelesebb lesz. Én is láttam már ilyen "szimpatizánsokat",rögtön fel lehetett ismerni a magyartalan fogalmazásukról,hogy ők bizony vastagon benne vannak már. Az sem újdonság már,hogy egyikük egy tanúkkal szimpatizáló katolikusnak adja ki magát,de őket is a fogalmazás miatt is könnyen le lehet buktatni,meg azért is,mert jobbnak mondják a Jehova tanúi "egyházat" a katolikusnál. Egy katolikus nem csinálna ilyet,ha meg igen,akkor már rég ott lenne közöttük. Ezt csak azért írtam le,mert ezek a lelkes emberkék legtöbbször tanúk,akik hajlamosak ilyen túlkapásokkal próbálkozni (mint az is,hogy a tanúk milyen frankón megcsinálták az online Istentiszteletet,holott máshol is van ilyen).
2020. máj. 3. 19:43
 12/19 A kérdező kommentje:

RachelWarner

Igen ez pontosan így van! Máshol is megcsinálták online. Nincs benne semmi egyedi!

2020. máj. 3. 20:06
 13/19 anonim ***** válasza:
72%
Tudom, hogy vannak online istentiszteletek más vallásoknál is. Azt nem tudom, ott ezek mennyire interaktívak. Mert nálunk pl. hozzá lehet szólni, közre lehet működni a hallgatóknak is. Lehet, hogy máshol is megoldották, ezt nem tudom.
2020. máj. 4. 16:51
 14/19 A kérdező kommentje:

Nem tudod? Pedig ez csak puszta logika semmi más!

Skype ,Viber ,Discord ,Zoom és még egy csomó alkalmazás amely segítségével konferencia beszélgetést is le lehet bonyolítani! Igen máshol is megoldották. Sőt nem csak a helyzetre való tekintettel használták ezeket a lehetőségeket az üzleti életben pl. egyáltalán nem ismeretlen a konferencia beszélgetés fogalma. Ha jól tudom már a 70-es években is alkalmazták.

De ahogy fejlődött az internet úgy lett egyre egyszerűbb a dolog és már nem csak hang hanem kép is társult a technológiához!

2020. máj. 4. 17:10
 15/19 anonim ***** válasza:
A www a sátán szimbóluma.
2020. máj. 4. 18:30
 16/19 anonim ***** válasza:
74%

"Mert nálunk pl. hozzá lehet szólni, közre lehet működni a hallgatóknak is."

Nálunk tisztelettel végéighallgatjuk a prédikációt, nem szoktunk közbeszólni.

2020. máj. 4. 21:52
 17/19 anonim ***** válasza:
63%
#16 Ez most úgy hangzott, mintha mi belekotyognánk az előadásokba :D. Vannak olyan programok az összejövetelünkön, amik nem igényelnek közreműködést. Ezeket természetesen mi is csendben végig hallgatjuk. Más programokon viszont megkérik a hallgatókat, hogy bátran szóljanak hozzá a témához, ha szeretnének. Ez által mindenki építhet másokat a saját hozzászólásával.
2020. máj. 5. 07:04
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk úgy szokott menni,hogy élő adásban lemegy az istentisztelet,aminek a végén normális esetben össze szoktak ülni egy beszélgetésre,ha valakinek kérdése van. Amióta viszont ez a helyzet van,azóta ezt a beszélgetést konferenciahívással oldják meg.
2020. máj. 5. 10:08
 19/19 anonim ***** válasza:
79%

letargikuss,

az megvan, hogy a "hozzászólni" és a "közbeszólni" nem azonos, de még csak nem is rokon értelmű kifejezések?

2020. máj. 5. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!