Ez lehetséges, hogy őszintén így érzek?
Ajánlom a MemriTv-tyoutubon. Arab adásokat fordítanak angolra.
Ha tényleg érdekel az arab kultúra, nézz bele.
"Egyáltalán nem érzem magam magyarnak sem kereszténynek."
Az egyik egy etnikum amit nem választ az ember, ha magyar az anyanyelved akkor te magyar vagy kész, a kereszténység pedig egy vallás, nem kell keresztények lenni hogy magyar legyél, nem kell más etnikumnak vallanod magad ha nem vagy keresztény.
"Nagyon vonz a keleti kultúra vagyis mondjuk inkább úgy, hogy az arab kultúra és főként azok a férfiak. Úgy érzem, hogy csak ők az eseteim és bárcsak én is oda születtem volna, abba a környezetbe."
Ettől függetlenül még mindig magyar vagy.
"A vallásuk is érdekel."
Nem minden arab muzulmán, szép számmal vannak ortodox keresztény arabok, vannak arab anyanyelvű zsidók (vagyis zsidó arabok), vannak arabok akik a Baháʼí hitet követik ami szintén egy keleti vallás.
"Nem tudom kivel beszéljek erről, attól félek ezt mindenki csak egy agymenésnek tartaná, pedig tényleg őszintén érzem ezt, mindenféle külső hatás, magyarázás nélkül."
Attól eltekintve, hogy ettől azt hiszed nem leszel magyar, én kajak nem vágom mitől akkora baj, hogy bejönnek az arab férfiak és érdekel a kultúrájuk.
Össze foglalva, ha érdekel a kultúrájuk akkor tudj meg róla többet, olvass utána, olvass arab irodalmat, ha konkrétan iszlám érdekel olvasd el a Koránt, az arabok többsége muzulmán, de még egyszer mondom, nem minden arab, ez egy sztereotípia. Ja, és ettől még ugyan úgy magyar maradsz. Remélem tudtam segíteni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!