Ismerek egy hit gyülekezetest miért hazudik állandóan?
Ezt neki kell tudni, hogy miért hazudik.
Honnan tudod, hogy hazudik? Miben? Hány éves?
Attól még mert a Hit Gyülekezetébe jár, nem tökéletes ember - sőt, az se biztos, hogy keresztény.
Az ember szívét ugyanis csak Isten látja. Nem tudom, hogy az illető személy csak képmutató, felszínes keresztény, vagy netán nemrég tért meg, de szerintem ne egy ember alapján ítélj meg egy közösséget!
Ha adhatok egy tanácsot, szerintem kérdezd meg őt, hogy miért hazudozik! Lehet, hogy nem vette észre, lehet, hogy nem látja át a helyzetet, vagy nem veszi komolyan - de ha az ember szembesül a hibájával, a legtöbb esetben változik!
Nem hangzik hiteles kereszténynek... :/
Szerintem emlékeztesd a szálka-gerenda példázatára: Úgy aligha tud bizonyságot tenni a hitéről, ha nem aszerint él
Nem vagyok benne biztos jómagam sem, hogy az interneten eladott használt cuccokra kellene-e adót fizetni. Szerintem nem kell.
Te fizetsz az ilyenek után adót, kérdező? Adsz ÁFÁ-s számlát, ha eladsz valamit a jófogáson, és tolod be az ilyenek után az adót?
A cikk szerint Jófogás, OLX, Vatera, Facebook-on használt áruk eladása esetében csak abban az esetben köteles adót fizetnie az eladónak, ha az éves bevételünk meghaladja a 600 ezer forintot.
A hitgyülit egyébként is hazugnak tartom, hiszen rengeteg olyan dolgot akar elfogadtatni az emberekkel, aminek semmi alapja nincs:
Evolúciótagadás, csodás gyógyulások, nyelveken zagyválás, cionizmus, fundamentalista bibliakezelés, resztoránizmus.
Szóval nem csodálom, hogy a hívei is ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!