Van-e hited?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 21. 21:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Természetesen magánügy. Én is próbálom nem felszínesen szeretni Isten, sokszor nem sikerül, úgy mint ahogyan a tudtán kívül sok vallásosnak sem.

Csak furcsa volt, hogy régebben olyanokat írtál, hogy Istenben hiszel meg hasonlók, mos meg nem. Ennyire gyorsan nem szoktak vallást váltani az emberek. De bocsánat, nem akarok beleszólni.

2020. ápr. 21. 22:50
 12/16 anonim ***** válasza:
Agnosztikus vagyok de néha azt kívánom bár úgy tudnék hinni mint régen.
2020. ápr. 21. 23:43
 13/16 anonim ***** válasza:
56%

Igen,

de nem elégszem meg azzal, hogy ez van, hanem bizony fent is kell tartani azt. Erősiteni táplálni kell, mint az izmot, edzésben kell lennünk folyamatosan ezen a téren.

Aki nem tartja kordában és nem erősiti, annak kihül, hajótörést szenvedhet a hite.

2020. ápr. 21. 23:46
 14/16 anonim ***** válasza:
Bár ne lenne...De a karma olyan éles, hogy lefejti a csontokról a húst, ha szabadulni próbálnál tőle...nem fog elengedi soha, bár a csikorgó karmainál a fuldoklás is ezerszer jobb, mert akkor legalább nem a véremben, hanem a könnyeimben fuldoklom...
2020. ápr. 22. 00:09
 15/16 anonim ***** válasza:
62%

"Van-e hited?"

Kék az ég?:) Persze, h van hitem

2020. ápr. 22. 10:43
 16/16 anonim ***** válasza:
62%
Van. Hiszem hogy, jó ember, jó apa, jó férj tudok lenni, Isten nélkül is.
2020. ápr. 22. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!