Keresztények/Hívők! Ha valaki úgy hal meg, hogy nincs ruhája, vagy akár pizsamában hal meg akkor az illető hogyan megy a fény felé? Milyen ruhában? Kíváncsi vagyok.
Mindenki akkor születik, amikor eljön az ideje. Nem értem miért lenne kém, ha délben születik, vagy akár éjfélkor.
Kifejtenéd mire gondolsz, mert ez igy érthetetlen.
Tulajdon képen mi az ami érdekel. Először kérdezel a halálról a fényekről, ruhákról, aztán születési dátumokat határoznál meg, hogy ki mikor szülessen. most pedig a Bibliaról irsz, mint ami mese.
Tudod egyáltalán hogy mit akarsz.?
Ezt a "fény felé menés" dolgot nem értem, ilyet nem vall a kereszténység.
Ha valaki úgy hal meg, hogy nincs ruhája, vagy mondjuk felfalja egy cápa, Krisztus második eljövetelekor ugyanúgy feltámad, de nem ebbe a földi testbe támadunk fel, hanem egy olyan megdicsőült testbe, ami hasonló Krisztus feltámadt testéhez. Tehát teljesen részletkérdés, hogy ki miben hal meg és a teste mennyire roncsolódott halálakor.
Hát valószínűleg fogsz valami fehér köntöst kapni vagy ha majd eltemetnek (és nyugovóra térsz) akkor az ott rád öltött ruhát fogod viselni.
Ámbár az is lehet hogy ha a paradicsomba kerülsz hogy az ottaniak meztelenek és nem lesz gond.
Ádám és Éva is elvileg meztelenek voltak a paradicsomban.
De erre csak azt tudom mondani hogy majd ha odajutsz,megtudod.
Remélem válaszom segített :)
Nem tudom hol van ez a fény felé menetelés. Csak az van, amit írtál, hogy a Biblia egy kamu mese.Semmi bizonyíték sincs sem a túlvilágra, sem istenre.
Az emberek azt akarják hinni , hogy a halál után van élet és előtte meg van isten. Miközben istent senki sem látta, a halálból meg még senki sem jött vissza, aki elmondhatná az igazat. Az agyhalál az nem biológiai halál.
Én abban hiszek, hogy inkább valami sátán féle létezik és élvezettel sz@rja el az életünket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!