Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mi van a halál után?

Mi van a halál után?

Figyelt kérdés

szerinted?

te miben hiszel/mit gondolsz??

2020. ápr. 2. 22:10
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
12%
Halámol, az én szótáramban.
2020. ápr. 2. 22:41
 2/21 anonim ***** válasza:
72%
Hova megy a fény, amikor leoltod a lámpát? Nos, sehova, egyszerűen csak megszűnik létezni. Pont így szűnik meg a "lélek" azaz a tudat is. Nem vándorol, nem megy sehova, csak megszűnik, volt-nincs. És hogyan fogjuk magunkat érezni a halálunk után? jöhet a kérdés. Próbáld elképzelni, hogy hogyan érezted magad a születésed előtt mondjuk 200 évvel. Na, pont úgy fogod a halál után is. Még azt sem lehetne mondani, hogy sehogy, mert a 'sehogy' se lesz. Én ezt tartom a legreálisabbnak, leglogikusabbnak.
2020. ápr. 2. 23:56
 3/21 Csuri02 válasza:
50%
Az ember isten által rendelt helyre kerül. Aki hissz Jézusban az a menybe fog kerülni. Bár a katolikusok azt mondják ( néhányan legalábbis) hogy nincs pokol stb.. meg tisztitó tüz stb. Nincs tisztitó tüz. Menyy van és Pokol. Rengeteg prófécia be teljesedet ami a bibliában ami le van írva mi lessz Jézus 2. visszajövetele ellöt. Pl járványok.
2020. ápr. 3. 00:01
 4/21 anonim ***** válasza:
16%
Felébredük másvilágban mi sem egyszerűbb ennél... Ez az egész világ csak egy illúzió ahogy az idő is...
2020. ápr. 3. 00:32
 5/21 anonim ***** válasza:
63%
Temetés.
2020. ápr. 3. 01:13
 6/21 anonim ***** válasza:
45%

Semmi.

Én hiszek a lélekben,hogy van valami több is a biológián túl bennünk, de nem hiszek a halál utáni tudatban.

2020. ápr. 3. 03:57
 7/21 anonim ***** válasza:
59%
Vallási kérdést lehetne a vallás kategóriába?
2020. ápr. 3. 08:08
 8/21 anonim ***** válasza:
8%

Az amit Isten közöl az emberekkel.

Az ember innen alulról való, és nem volt tervében, hogy az élet megszünjön.

azonban Ádámnak és igy minden embernek elmondta, hogy a Bűn zsoldja a halál.

A halál az élet ellentéte. Vagy is amit az ember kapott ajándékba, az életet, az ideiglenesen működik most még nem örökké. A feltámadás által, van lehetőség, hogy Isten helyre állitsa aredeti szándékát, amit Jézus halála tett lehetővé.

ezt Krisztus ezer éves uralma alatt fogja megtenni.

2020. ápr. 3. 09:17
 9/21 anonim ***** válasza:

Krisztus szerint a jó embereknek örökélet, a gonoszoknak örök szenvedés.

"Aztán így szól a király a jobbján állókhoz: Jöjjetek, Atyám áldottai, vegyétek birtokba a világ kezdetétől nektek készített országot!... Ezután a balján állókhoz is szól: Távozzatok színem elől, ti átkozottak, az örök tűzre, amely az ördögnek és angyalainak készült. ... Ezek örök büntetésre mennek, az igazak meg örök életre."

Én ebben hiszek.

2020. ápr. 3. 09:50
 10/21 anonim ***** válasza:
Nem tudom.
2020. ápr. 3. 10:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!