Isten miért száműzte a mennyből Lucifert, és a mennyben volt valami istennő szerűség?
Ateista emberek véleményét nem szeretném olvasni.
(Alapvetően tudom, hogy mást mond a biblia és az alapvető sorozatok stb...)
sok tudatlan értekezik, bezzeg az enyém törölve lett.
Az igazság sose tetszik.
"Melyik félresikerült világvége dátumotoknál jött létre?"
Nins világvége dátum, sose volt. Na de nemenjünk bele, mert más a kérdés.
A jelenések könyve szól arról, hogy az utolsó napok és Jézus jelenlétének mik a jellemzői?
Ahhoz hogy Isten messiási királysága létrejöjjön, ahhoz Sátánt elkellett távolitani abból a "birodalomból".
Bizonyára Ismered azt az idézetet, hogy valaki felakarja falni a születendő gyermeket.
Sátán nem akarja hogy az égbe létrejöjjön ez a királyság, mert akkor neki a bejárása, helye megszűnik.
Ez meg történt, amikor Sátánt a kinevezett király Jézus kivetette az égből, igy megalakult a királyság.
Az égben öröm és örvendezés kezdődött, a Földnek viszont a jajj kiáltások sorozata.
Ez nem a világvégének a dátuma, hanem az utolsó napok kezdete. Ezt sokan összevissza magyarázzák, és azt állitják, hogy mi ezt mondtuk a Világvégének. Ez tévedés.
azonban ezek tovább terjedtek, és a végén már mi sem tudjuk követni, hogy miért és milyen szinezettel hiresztelik, hogy Világvége dátumot jelentettünk./Bár akkor Én még a világion sem voltam)
A jelenések könyve alapján is Jézus királyi hatalmába való beiktatása először az égben kezdődik, a Földön még nem. A Földön a juhok begyüjtésének kell elkezdődnie, Jézus igérete alapján, amihez támogatást nyújt. S ezt határozta meg összhangban a Többi irásokkal, hogy elkezdődik a világméretű tanitványképző munka a Prédiáláson keresztül. Miközben Jézus mint a gyülekezet feje, folyamatosan tisztitja meg ezeket a személyeket, és a csatlakozókat a világi dolgoktól, hamis tanitásoktól.
Komoly választ irtam.
"Nins világvége dátum, sose volt."
Hogyne lett volna, kapásból tudok többet is, amit az őrtorony szervezet hirdetett.
Hát akkor nézzük az általad linkelt forrást:
"sok Tanúnak az volt a sejtése, hogy a Krisztus millenniumi uralmának kezdetével összefüggő események 1975-ben kezdenek majd megtörténni."
Ez mióta határozott kijelentés a napról és az óráról?
Nem beszélve arról, hogy itt nem irja, hogy minden tanú ezt a nézetet, vagy sejtést vélte gondolni. Némely tanúk téves nézeteire épited a vádjaidat, a Többiekkel szemben is, akik nem osztották ezt a gondolkodást?
A Másik linked pedig a Mormon egyház kiadványa, melyben úgy tüntetik fel Russelt, mint aki megjelölt egy évet, és nem EGY napot a világvégére.
A Számitásait pedig igen is jól hozta, és valóban változást történt, csak, hogy nem a világ vége hanem a Biblia Jövendölésének a következő megvalósulása. Amikor is elkezdődtek az utolsó napok, és a Földön a jajj kiáltások, mivel Sátánt levetették a Földre.
S ha valamit tévesen is itéltek meg, nem hagyták meg a rossz következtéseket, hanem türelemmel vártak a helyreigazitásra. ahogy Jézus Tanitványai is azt gondolták, hogy Jézus azonnal aföldön foja a királyságát felállitani. Idővel Jézus pedig kiigazitotta a gondolkodásukat, és a Tanitványok alkalmazkodtak ehhez, és nem annyiban hagyták terjedni a Rossz következtetéseket.
Jézus pedig nem oszlatta fel a gyülekezetet vagy az apostolait ezért, mondván, nem Ti vagytok azok, mert tévedtek, választok másokat.
Ezekkel akarod a Tanúkra ráhúzni, hogy Világvégeket "jövendőlnek"?
Ismerjük ezeket a cikkeket, és csak azok gondolkodnak erről igy, akik ellenségesen maguk akarják a kezükbe venni az "igazságszolgáltatást"
"Ismerjük"
Na legalább már elismered, hogy jehovás vagy. Ha nem tévedek, eddig te tagadtad. Bár lehet a százalékok megviccelnek.
Tévedsz, soha nem tagadtam.
A százalékom emelkedésével kapcsolatban bebizonyosodott, hogy ha nem tudják valakiről, hogy Tanú, azt választól függetlenül felpontozzák. Ezt kisérletnek szántam egy régebben olvasott kérdés-válasz kapcsán.
Most hogy ez megtörtént, valószinű, hogy minden "ellenséges" érzületű, 0%-osnak fog itélni.
Köszönöm.
Én attól függetlenül lepontozlak, hogy jehovás vagy, vagy sem, mert hülyeségeket írsz és hazudsz, de sebaj.
Például KZitust szoktam felpontozni, mert elég sokszor ír értelmes dolgot, pedig ő is jehovás, csak normálisabb féle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!