Vélemények a rajzról? (tetoválás minta szerűség)
2017. júl. 10. 16:03
2/10 anonim válasza:
Nem látom az értelmét, de tény, hogy nem tucat tetkó. Nekem személy szerint nagyon nem tetszik, de ha te ezt akarod magadra varratni, akkor csináld. A te rajzod, te tudod mit jelent számodra.
4/10 A kérdező kommentje:
Nem szeretném magamra varratni. Csak unatkoztam és ez lett belőle 😂😂
2017. júl. 10. 16:47
5/10 anonim válasza:
Fú, de sz.r. Szerintem gyakorolj még.
7/10 anonim válasza:
Nem nagy szám. Se mint alkotó, se mint vevő fel nem tetováltatnám.
Rövid vélemény: Nem kidolgozott, bizonytalan vonalak, kompozició kuka, s nem igazán lehet eldönteni, hogy az a két szarv egymás mögött vagy mellett van(?).
8/10 anonim válasza:
Tetszik, eltudnám képzelni tetoválásként. Én biztos nem varratnám magamra, mert a stílus nem tetszik, de jó lett :D
9/10 anonim válasza:
Ha csak úgy firkál valamit az ember, azt nem rakná fel a netre csak úgy, hacsak nem egy nagyon unatkozó ratyi személy...
Ha énis felraknám pl a fejemből kipattanó vázlatokat az nem állna meg 20-30vázlat/nap. Van hogy megyek az úton pl találkozóra s előveszem a lapot egy újabb ötlet miatt.
24/7 van nálam lap, tűfilc, grafit. XD
7#-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!