Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Én nem akarok a mennybe...

Én nem akarok a mennybe kerülni, ha ott nincs házasság, se szex, se gyerekszuletes. Más is van ezzel így?

Figyelt kérdés

Hívő vagyok, de nemtudok megbaratkozni azzal a ténnyel, hogyha itt a Földön nem tapasztalom meg milyen anyának, feleségnek lenni, milyen házas életet élni és megtapasztalni a szexet, akkor utána így kell leelnem egy örökkévalóságot.

Hiába mondják azt a lelkészek, hogy ott Isten olyan dolgokat fog adni, hogy nem fogunk ezekre vágyni, nekem ez nem vigasztaló, mert én ezeket meg akarom tapasztalni.

Úgy érzem, ahhoz, hogy én ezekre a dolgokra ne akarjak vágyni a mennyben, ahhoz Istennek valamit babrálnia kell az embereken, az pedig átrobotolás..

2020. márc. 11. 17:56
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
19# az lesz, hogy az a nő nem lesz a mennyben.. Paraznak nem öröklik isten országát és aki ilyet csinál az meg nem hívő.
2020. márc. 14. 22:19
 22/31 KZitus ***** válasza:

Szia

Egyik helyen ezt írod:"És miért ne maradhatna meg a mennyben Isten dicsőítése és imádta mellett a házasság és a szex is."

A másikon ezt:" Igen, de az Új Földön már nem lesz házasság, szex, gyerek."

Akkor végül is hol szeretnél élni? és mit ígér, milyen lehetőséget biztosít az ember számára Isten? Nem ezt kellene tisztáznod?

2020. márc. 15. 20:39
 23/31 A kérdező kommentje:

Valaki azt mondja, pl a Jehovistak, hogy a menny és az Új Föld két külön dolog és az Új Földön lesz házasság, a mennyben nem..

Ez az én problémámat meg is oldana és akkor nem kéne ezen kattognom.

Igen ám, de ha utána keresunk, kB mindenhol máshol és más egyhazakban az az álláspont hogy az Új Földön nem lesz némi élet, házasság, gyerekszuletes stb.

Na most akkor honnan tudjuk hogy kinek van igaza?

Mert ugyanazt az igeverset máshogy értelmezi az egyik egyház és máshogy a másik..

2020. márc. 16. 00:59
 24/31 anonim ***** válasza:

"en nem akarok a menybe kerulni ha nincs sex gyerkszules blabla"

hat akkor ne aggodj nem fogsz oda kerűlni , es.problema megoldva.

Ott nem lesz sex se a tobbi..

2020. márc. 17. 09:06
 25/31 anonim ***** válasza:

Ez az én problémámat meg is oldana és akkor nem kéne ezen kattognom

nem kell ilyenejen kattognod, a menybe csak az megy aki nagyon akar ee mindent megtesz h megnyerje azt. Ha nem akkor te jobban szereted ezeket a dolgokat mint Jezust. "Aki jobban szereti anyja apjat feleseget gyermeket mint engem nem melto enhozzán"

2020. márc. 17. 09:09
 26/31 anonim ***** válasza:
maskulonben "lesz. arnam" ha vki maskepp van ezzel. Vagy masnak mi a fontos
2020. márc. 17. 09:11
 27/31 anonim ***** válasza:
0%

#19-es vagyok, leírtam az igazat. Így jár aki leírja az igazat, lepontozzák. ;))

Különben nagyon rendes lány és szerintem Isten nem olyan, hogy parázna valaki, akkor nem lesz ott a mennyben. Isten a szív alapján ítél és ítélete igazságos. Ő a megélhetés miatt csinálja, ez miatt nem lehet megítélni. Sajnos ilyet kell csinálni, mert nincs más munka, amivel jól lehet keresni. Ez teljesen fair.

2020. márc. 18. 19:31
 28/31 anonim ***** válasza:
Máskülönben ismerek aszexuális hívőt is, még latinul is elmondja a MIATYÁNKAT. Ő is nagyon rendes ember és utálja a testek érintkezését is, undorodik tőle, gyereke sincs és nem is akar. Ő is a mennybe akar kerülni.
2020. márc. 18. 19:34
 29/31 anonim ***** válasza:
83%

25%os hulyessegeket irsz.

Parancs az parancs es az engedelmesseg a fontos. Ha 1x azt mondja Isten h ne sexelj.hazassagon kivul akkor vagy engedelmeskedsz vagy nem, hiaba magyarazkodol.

Az bűn ugyanugy mint pl.az emberoles vagy lopas vagy balvanyimadas. A 10parancsolatba is.benne van.

Hogyhogy nem tudod?

2020. márc. 18. 20:44
 30/31 A kérdező kommentje:
Paraznak nem öröklik a földet.. Ha nem ismered a Bibliát, ne tegyél buta kijelentéseket. Én is voltam már iszonyatosan szar helyzetben anyagilag és nekem senki ne mondja, hogy ha keres munkát akkor nem találna tisztességes munkát ahol nem a testet árulja.
2020. márc. 18. 21:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!