Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Én nem akarok a mennybe...

Én nem akarok a mennybe kerülni, ha ott nincs házasság, se szex, se gyerekszuletes. Más is van ezzel így?

Figyelt kérdés

Hívő vagyok, de nemtudok megbaratkozni azzal a ténnyel, hogyha itt a Földön nem tapasztalom meg milyen anyának, feleségnek lenni, milyen házas életet élni és megtapasztalni a szexet, akkor utána így kell leelnem egy örökkévalóságot.

Hiába mondják azt a lelkészek, hogy ott Isten olyan dolgokat fog adni, hogy nem fogunk ezekre vágyni, nekem ez nem vigasztaló, mert én ezeket meg akarom tapasztalni.

Úgy érzem, ahhoz, hogy én ezekre a dolgokra ne akarjak vágyni a mennyben, ahhoz Istennek valamit babrálnia kell az embereken, az pedig átrobotolás..

2020. márc. 11. 17:56
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
88%

"Én nem akarok a mennybe kerülni, ha ott nincs házasság, se szex, se gyerekszuletes."

Hát ne kerülj oda. Senki sem kényszerít. De nehogy elolvasd a Bibliát, ahol hamar kiderül, hogy az újjáteremtett Földön fogunk testben élni. Jobb ostoba kérdéseket kiírni :)

2020. márc. 12. 08:22
 12/31 KZitus ***** válasza:
89%

Szia

Talán azért érzel így, mert Isten a földet adta az embernek nem csak lakóhelynek, de olyan helynek is, amire te is vágyódást érzel.

A család iránti szeretetet, a szexuális vágyat is ő ültette belénk. Ezért természetes az, ha vágysz ezekre a dolgokra. A zsoltáríró ezt írta: " Az ég Jehováé, de a földet az embereknek adta."Zsoltár 115:16

2020. márc. 12. 09:27
 13/31 A kérdező kommentje:
Igen, de az Új Földön már nem lesz házasság, szex, gyerek.
2020. márc. 12. 11:06
 14/31 Novist ***** válasza:
43%
A Máté 5:5 szerint Jézus a következőkről biztosította a követőit:, Boldogok a szelídek, mert ők örökli a földet.' Miután Jézus végrehajtja a föld feletti ítéletet, nagyon csak még fog csapanni a föld lakóinak a száma. Ezért szükség lesz arra, hogy be legyen népesítve a föld. Ha Istennek tetsző módon ész, akkor ott lehetsz azok között akik részt vesznek a föld benépesítésében.
2020. márc. 12. 11:57
 15/31 A kérdező kommentje:

Ennyi erővel abból egy csomó probléma lehet, hogyha a földön valakinek több felesége volt, akkor a mennyben ki lesz a felesége? Meg milyen érzés lesz majd annak aki meghalt és fent a mennyben látja hogy ott már mással van a férje..

A szadduceusok meg is kérdezték Jézust, hogy a többszörösen özvegy nőnek akinek végül 7 férje volt, annak a mennyben ki lesz a férje. Jézus erre azt felelte, ott már nem lesz házasság, se szex.

2020. márc. 12. 14:17
 16/31 anonim ***** válasza:
100%
A szerzetesek nagyon szépen tudnak beszélni arról, hogy mennyi mindent adott számukra a hivatásuk. De neked nem ez a hivatásod, hanem az, hogy családod legyen. Már csak társ kellene hozzá.
2020. márc. 12. 18:34
 17/31 anonim ***** válasza:
Mi lenne ha ehelyett keresnél magadnak egy férjet és mogoldódna a dolog gyakorizás helyett?
2020. márc. 13. 10:46
 18/31 A kérdező kommentje:

És miért ne maradhatna meg a mennyben Isten dicsőítése és imádta mellett a házasság és a szex is. Azt mondja ott majd nem lesz rá szükségünk.. De ezt miért ő dönti el? Attól mert Istent imádjuk, attól még igazán meghagyhatna a mennyben a házasságot.. De szokásához híven, mindent Ő dont el, hogy mi jó nekem, meg akkor is, ha az nem jó nekem. Csak vegyem tudomásul, hogy az majd jó lesz nekem. Engem nem igazán érdekel, hogy ő azért adta a szexet, hogy a Földet nepesitsuk be és a házas élet miatt. Miért kell ezt elvenni ha már egyszer Ő tette belénk a vágyat?!

Vicc..

Mindent úgy alakitgat ahogy éppen kedve szottyan.

"Azért adtam a szexet és a házasságot, hogy boldogok legyetek, de majd a mennyben már nem tervezem, hogy szükségetek legyen erre, ezért akkor majd kiveszem belőletek a vágyat." gratulálok.

Mar azt sem lehet tudni, hogy én magam mire vágyok igazából, mert mindent eldont helyettem Isten. Ilyen helyre így tényleg nem akarok kerülni. Bem leszek egy bábu amit kedvére forgat és kedvére játszik vele.

2020. márc. 13. 16:32
 19/31 anonim ***** válasza:
49%
Én ismerek egy hívő prostit, akinek van egy gyereke, nem tudja kitől, de imád minden nap más férfival szexelni és a mennyben is akar. Vele mi lesz?
2020. márc. 14. 21:42
 20/31 anonim ***** válasza:

Amugyis sajnos nagyon kevesen kerulnek a menybe.

Inkabb azon igyekeznek h odakeruljek.

Valazolj erre a 2egyszeru kerdesre.de.oszinten es megmondom h odakerulsz-e egyaltalan(persze csak valoszinuleg) :

Ismered Jézust Isten fiat személyes megvaltodnak?

Ismer-e Jézus Isten fia téged személyesen?

2es valasz a donto. Ha nem vagy kozossegben õvele akkor nincs mirol besz。ezzel kapcs.bsn

2020. márc. 14. 22:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!