Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért gyűlölnek a keresztények?

Miért gyűlölnek a keresztények?

Figyelt kérdés
20 éves, homoszexuális fiú vagyok. Amint megtudják rólam, azonnal elkezdenek gyűlölni, lenézni és kegyetlenek lesznek velem. Miért nem értik, hogy a szexuális orientáció nem az én választásom és hogy ezt nem lehet megváltoztatni? Nem fair, hogy olyanért utáljanak, amiről nem tehetek.

2020. márc. 10. 23:36
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:

"A homoszexualitás gyakorlását ítéli el a kereszténység, nem a homoszexuális állapotot önmagában."

Ja, akkor maradjak egyedül életem végéig... Felfogjátok egyáltalán mit várotok el tőlem? Kegyetlenek vagytok.

2020. márc. 13. 10:08
 32/36 anonim ***** válasza:

"akkor maradjak egyedül életem végéig..."

Aki nem homoszexuális, annak is csak egy, azaz egy párja lehet a keresztények szerint. Erre is mondhatnád, hogy kegyetlenség... Ahhoz képest, hogy a nem keresztények összevissza kavarhatnak fűvel fával vadvirággal, ez is egy nagyon de nagyon magányos állapot. De akkor hol húzzuk meg a határt? Meddig toljuk ki? És kire hallgassunk, amikor ezt a döntést meghozzuk? Rád?...

Nem kell egyedül élned. Annyi közösséghez tartozhatsz, ahányhoz csak akarsz, hogy emberek között élhesd az életedet egész nap, ne magányosan. A keresztények között is vannak olyanok sokan, akik egyedül( = nem párkapcsolatban) élnek, de attól még nem magányosan. Őket utánozd, ha keresztény módon akarsz élni.

2020. márc. 14. 11:13
 33/36 anonim ***** válasza:
86%

14-es válaszoló "A homoszexualitás pedig természet ellenes, amely lehet, hogy a részedről egy olyan terheltség, melyet az előző életeidből hoztál magaddal, mint adósságtörlesztést. Tehát nem az Isten büntet a homoszexualitási hajlamoddal, hanem ez már a részedről egy ledolgozandó betegséged következménye!"

Ezt ugye nem gondolod komolyan? Hogy lehet ekkora hülyeséget leírni? Megbélyegzel valakit bűnösnek, meg hogy előző életében az volt és most vezekel érte? Mivan? Ekkora baromságot még nem olvastam.

2020. márc. 16. 19:31
 34/36 anonim ***** válasza:
86%

12-es "Ha egy pedofil megtömi a saját gyerekem, akkor a te beteg agyaddal nézve nekem azt el kéne fogadni."

Te amúgy normális vagy? Mi köze a beteg pedofilnak egy meleghez? Hogy a pcsába lehet ezt egy lapon említeni? Nagyon nem ugyanaz a kettő.

2020. márc. 16. 19:34
 35/36 anonim ***** válasza:
55%
a 12es összetévesztette a saját vallását a kérdéssel.
2020. márc. 17. 17:03
 36/36 anonim ***** válasza:
77%

Isten szeret téged, és terve van veled! - Méghozzá, jó terve... :)

Az,hogy az emberek mire gondolnak, az részlet kérdés. - A keresztények is emberek, és sokszor ők sincsenek a helyzet magaslatán. Nem az a lényeg, hogy az emberek milyenek, hanem az, hogy Isten téged Úgy szeret ahogy vagy...azt szeretné, hogy kapcsolatban legyetek, és ha átadod neki az irányítást, akkor napról napra fog vezetni, és ki fog teljesedni az életed.

2020. márc. 17. 23:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!