Isten minek teremtette a drogokat?
Hiszen várható volt hogy sokan függők lesznek, és mérhetetlen szenvedésen mennek át mielőtt meghalnak. Közben a környezetükben is óriási szenvedéseket okoznak, elvonásban a bűnözés megy hogy újra legyen pénz az anyagra, és soha nem élhetnek rendes életet. Látható hogy aki komolyan függő (pl intravénás használó) azoknak csak alig pár % - a képes leállni tartósabban.
Pedig Isten engedte hogy létrejöjjenek ezek, és most meg hogy az ember így használja ezeket a szereket nem segít semmit. Van aki már meg akar halni, túladagolja magát, de ráhívják mentőt, újraélesztik és tovább kell itt szenvednie. Az egész élet egy nagy szenvedés amúgy is, mért nem tud megszűnni???
Ja, csak folyamatosan a kérdésre válaszolt mindenki, miután jöttél és leírtad, hogy senki nem válaszolt rá. Arról senki nem tehet, hogy te nem érted a válaszokat. Ahogy az oldal működését sem, mint hogy pl. nem te mondod meg ki mikor mit írhat. :)
A kérdésre a válasz, hogy te is értsd: Nem Isten teremtette.
Én meg a részletes leíráshoz szóltam hozzá, ami hozzá tartozott a kérdéshez, ugyanis a kérdező arra hivatkozva nem érti a drogok létezését, hogy azok szerinte csak elkapni és ledarálni tudják az embert, ami viszont nem igaz.
Próbáld meg mindezeket feldolgozni magadban, hátha megérted a többit is.
Szia
Nem igen gondolkodtál mélyebben a saját kérdésedről, mielőtt kiírtad. Vagy éppen Istent talált a kedved vádolni? Ezt csak te tudhatod!
Ettél már mákos süteményt? Ugye milyen finom? De a mákból drogot is lehet készíteni! Most akkor mivel is vádoljuk a Teremtőt? A süteményért, vagy a mákból készült drogért? Ma már a legtöbb drog "vegyszer" amit az ember talál ki. Az ember "találja", fejleszti ki, azután vagy bódító szer, vagy koronavírus lesz belőle! Ezért is Istent hibáztatod?
A drog árt az embernek, ezért több helyen is figyelmeztet a Biblia, hogy az értelmi képességünkre vigyázzunk, ne engedjük káros irányba befolyásolni. megfogadja az ember? Nem! Ezért is Isten a hibás?
Szóval olvasva a kérdésedet azt gondolom, neked is ezeken a dolgokon elmélkedni a hasznodra válna. Persze nem egyformán látjuk a dolgokat. Te tudod az indítékaidat ami a kérdésedet illeti. Ezt mi nem tudhatjuk.
"kerdezd meg Istent akkor hogy miért vannak drogok"
Azért nem kell ilyen messzire menni.
Tudod, a keresztények tele vannak ilyen kijelentésekkel, hogy az isten mit miért csinált.
Na, ahonnan 𝐞𝐳𝐭 a "tudásukat" vették, onnan válaszolják meg ezt is!
Amúgy pár dolog biztos: pl. egy tökéletes és mindenható isten csakis tökéletes dolgokat teremthet.
Azok pedig nem romlanak el.
"folyamatosan a kérdésre válaszolt mindenki"
Nem.
Tudom, hogy te nem érted a különbséget, ezért egyszerűen csak hidd el.
"nem te mondod meg ki mikor mit írhat. :)"
A kérdésre kell válaszolni.
Ennek melyik részét nem érted?
"A kérdésre a válasz, hogy te is értsd: Nem Isten teremtette."
𝐌𝐈𝐍𝐃𝐄𝐍𝐓 ő teremtett!
Nézd, Mirőlszól: a helyedben én nem írnék arról, hogy ki mihez ért.
Olyan szinten vagy buta, hogy ha nem lennél jóindulatú mellé, akkor az egy katasztrófa lenne.
Így viszont még kibírható - 𝐇𝐀 nem mész bele különféle magyarázatokba.
Ezért írtam, hogy inkább ne menjél bele, mert minél jobban belemész, annál jobban kiütközik a tudásod, stb. hiánya, és az meg nem áll jól neked.
Szerintem itt, ennél a témánál te már kifejtetted a tudásod maximumát, innen már csak rontani tudsz, ha durvul a helyzet, és belemegyünk a részletekbe is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!