Miért nem vesszük észre azokat a jeleket amiket Isten küld, hogy elég, már benépesítettük a földet, nem kell jobban?
Nem tudom, de ha az "ördögi" ENSZ számolta ki, biztos van benne valami sátáni turpisság. Hiszen "tudjuk", hogy ez a fenevad szervezete, amiben legfeljebb megfigyelőtagként lehet benne lenni, de jobb azt is tagadni.
Az igaz, hogy a matematika eléggé egzakt, de talán ez a kérdés nem annyira egyszerű, hogy a szárazföldek területének felét elosztjuk 20 milliárddal. Mert pl a szikesedő, sivatagosodó talajon te aligha fogsz bármit termeszteni. Ahogy Szibériában sem, vagy a tundra, tajga más tájain.
A szárazföld jelenlegi területe kb. 148 millió km2, vagyis kb. 14 800 000 000 ha. Ha ennek a felét más célra használják is fel, akkor is több mint egyharmad hektár jut minden személynek. A föld termőképességét figyelembe véve az egyharmad hektárnyi felület több mint elegendő élelmet biztosít egy személy számára, különösen akkor, ha Isten megáldja azt – aminek következtében bőséges lesz az élelem –, ahogyan azt Izrael nemzetének esetében is tette (1Ki 4:20; Ez 34:27).
A föld termőképességével kapcsolatban érdemes megjegyezni, hogy az Egyesült Nemzetek Élelmezési és Mezőgazdasági Szervezete szerint a föld mindössze a mezőgazdasági módszerek mérsékelt fejlesztésével – még a fejlődő területeken is – a 2000-es évre becsült népességnek akár a kilencszeresét is el tudná tartani (Land, Food and People. Róma, 1984, 16–17. o.).
Ezen kívül nézd meg ezt az új magyar tényfeltáró filmet:
Már a második percben választ kapsz!
Azért majdnem minden embernek a célja a fajfenntartás, mert nélküle sivár élet van. Az egyház pont azt mondja, hogy kerüljük a fogamzásgátlást, az abortusz gyilkosság. A néhai Hawkings és barátai már a Marsra készülnek és felfedezni a világegyetemet, ő szerintük még más bolygókon is akarnak szaporodni, azt mondták kinőttük a Földet. Az ember olyan mint a baktérium, burjánzik, szaporodik, mindent felél. Erre vagyunk programozva. Sőt, az orvostudomány arra törekszik, hogy lehetőleg mindenki megélje a 80-90 évet, ezért is van egyre nagyobb tömeg.
Az lenne az ideális, hogy 45 év felett mindenkit likvidálni kellene és csak fiatalok lennének a Földön.
Beszéltem egy növény és állattenyésztővel, azt mondta antibiotikum és növényvédő szer nélkül már nem lehet termelni, nem úgy mint régen. Én 8-10 éves koromban gyerekjátékként csak úgy termesztettem magról a paprikát paradicsomot, most 40 évesen a nyáron szétégett az udvaron. A Nap is gond, nem csak a mérhetetlen fogyasztás és zabálás ami itt van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!