Értem, szóval egy szereteten alapuló kapcsolatnak egy halál kell hogy az ára legyen? Szóval ha valamelyikőtök visszamehetne az időben megmenteni Jézust akkor nem tenné meg mert akkor nem lehetne békés kapcsolata istennel? Furcsa de világos. Szóval ha az én gyerekem csinál valami rosszat nekem akkor én nem tudok neki megbocsátani csak úgy? Áldozatokat kell kérjek tőle meg próbákra kell tegyem?
Furcsa nekem ez az egész "istennel élünk örökké" dolog is. Mikor ugye eljön a világ vége, az embereknek lesz egy bizonyos tudásuk ami miatt istent választották. Miért nem adta isten azt a tudást az emberiségnek mikor teremtette azt? Mi szükség volt erre a sok halálra? Nem mondhatod, hogy a halál sátán miatt van, mert isten minden cselekedete következményét tudta. Ő teremtette sátánt is.
Nem győzhet a jó! Mert akkor nem lesz többé rossz. Az pedig megkérdőjelezi a jó uralmát! Hiszen a jó válik majd a gonosszá, nem lesz ellenpólus, egészen addig, míg a jó ellen fel nem emelkedik egy még jobb és a jóból lesz a gonosz!
A jó csak azért létezhet, mert van ellenpólusa. Ha nem lenne mihez mérni, a jó sem létezne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!