Részben igen, részben nem.
Van ateista jobboldali, és van baloldali hívő (Krisztuskövető) is.
Hogy melyik oldalon van több vallásos/hívő, nem tudom.
Nehéz arányaiban megmondani. Nekem több az olyan vallásos ismerősöm, aki nem fideszes.
Nyíltan fideszes ismerősöm nincs sok. Vannak köztük vallásosak is, de szerintem többen közömbösek ezek iránt.
Egy vallásos fideszest sem láttam még.
Van, aki kereszténynek mondja magát, de nála istenkáromlóbb, istengyalázóbb embert keveset látok.
A sógornőm és családja református és Fideszesek.
A bátyám, a férje ingadozik, de hat rá a környezet, az a véleménye, hogy - még mindig ez a legjobb -, vagy a korrucióra, hogy - én sem csinálnék mást a helyükben -, de van azért, ami csípi a szemét.
A családom többi tagja vegyes, ateisták vagyunk és én meg utálom a politikát, eddig kétszer szavaztam, abból egyszer a Fideszre, de az még a legelső szavazás volt, kis ellenzéki párt voltak és fiatalok, meg demokraták akkoriban, egyébként ellenségnek tekintek minden kormányt, amely az emberek életét megkeseríti.
Ha szavaznék, akkor a mindenkori kormány leváltását támogatnám, hátha a következő jobb lenne, de már régen nem reménykedem, egyik kutya, másik eb.
A családban tabutéma a politika, kivéve a sógornőmet, bár nem reagálunk a megjegyzéseire, így ő sem túl aktív velünk, csak ilyen bizottságokban tüsténkedik, például választáskor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!