Van Isten?

Figyelt kérdés
2020. jan. 27. 02:15
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
50%

“ Örülök, h figyeltél fizika órán, bár biológián is így tettél volna! :).”

Lehet mert a fizikát előadásnak hívták, a biológiát meg órának, és a biológia 15 évvel régebbi infó. Ha annakidején orvosnak megyek, akkor most mondhatnád hogy a fizika órán nem figyeltem. :)

2020. jan. 28. 13:28
 22/41 anonim ***** válasza:
50%

“ De apropó, h visszatérjünk a kérdéshez: akkor most van-e Isten? Mert erről semmit sem mondott a kommented”

Szándékosan. Mert én nem állítom hogy az enyém az egyetlen és helyes vélemény. Mindenki a saját vallása szerint értelmezheti.

2020. jan. 28. 13:35
 23/41 anonim ***** válasza:

# 21-re

Nem, ha biológián is figyeltél volna (akár 15 éve...) akkor nem írtál volna akkora összevisszaságokat

# 16-ban.

# 22-re

Fura... itt egy kérdés, amire nem válaszolsz, ellenben a válaszokkal kötekedsz... Fura.

Üdv

P.T.

2020. jan. 28. 19:18
 24/41 anonim ***** válasza:

“ akkor nem írtál volna akkora összevisszaságokat”

Hol pontosan?

2020. jan. 28. 19:25
 25/41 anonim ***** válasza:

“ A szelekció abszolút nem véletlen, közel 4 milliárd évnyi evolúció pedig semmilyen szempontból nem sejtek csak úgy összeállása.”

Hát nem ezt mondom én is? Csak kicsit leegyszerűsítve. Hogy a vihar felépítsen nekem egy házat, arra nagyobb esélyt látok, mint hogy egy rendszer évmilliárdok alatt szisztematikusan felépüljön egy sejttől a vizi életen keresztül az emberig. amikor minden más a rendezetlenségre törekszik.

De ha megnézzük, egy szűk közösség sem előre fejlődik, ha egymás közt szaporodnak, és már mindenki rokon, hanem romlik a génállomány és betegesek lesznek, mint a túltenyésztett állatoknál.

A csak úgyot nem szó szerint értettem.

2020. jan. 28. 20:27
 26/41 anonim ***** válasza:

“ Nem, ha biológián is figyeltél volna (akár 15 éve...) akkor nem írtál volna akkora összevisszaságokat”

Nem írtam hogy 15 éve, hanem 15 évvel a fizika előadások előtt, még általános iskolában. Nem mindegy mert az 30 éve volt kb.

Ha ennyire figyeltél a korábbi hsz-ra is akkor nem csodálkozom hogy nem értetted.

2020. jan. 28. 20:31
 27/41 anonim ***** válasza:
100%

"Hát nem ezt mondom én is?"

Nem, te valami béna és fals példát hoztál, ami maximum ahhoz lenne hasonlítható, mintha egy halom vegyületből varázsütésre lenne ember.

Az evolúcióhoz akkor lenne bármi köze a példádnak, ha a házak alkotóelemei is maguktól is kialakulnának a természetben, ha a házak szaporodnának és mutációkon keresztül új és új tulajdonságú házakat hoznának létre a következő generációkban.

2020. jan. 28. 20:39
 28/41 anonim ***** válasza:

Nem, te valami béna és fals példát hoztál, ami maximum ahhoz lenne hasonlítható, mintha egy halom vegyületből varázsütésre lenne ember.”

Mivel pár sorba ennyi fér. Írd le 10 sorban az ember kialakulását.

2020. jan. 28. 20:44
 29/41 anonim ***** válasza:
100%

"Mivel pár sorba ennyi fér."

Ez nem egy túl rövid verzió, hanem szimplán egy hibás elképzelés.

Evolúció, apró genetikai változások sorozata generációkon keresztül. Ez az, amit megfigyeltünk, amit láttunk működni.

Alkatrészek összeöntéséből véletlenül kész ház vagy ember létrejötte, ez varázslat vagy teremtés, ami csak a mesében létezik.

2020. jan. 28. 20:54
 30/41 anonim ***** válasza:
49%

Igen, és ezt az egyet nem tudja senki sem megmagyarázni. Mi az ami egy irányba viszi a dolgokat évmilliókon/milliárdokon keresztül? Ráadásul a helyes irányba, egy magától felépülő rendszerbe?

Nem vallásosként, hanem műszaki emberként kérdezem. Ok, nem kérdés, hogy mi hogy történt, hanem hogy miért?

Miért nem alakulnak ki más közeli bolygókon az ottani szélsőséges körülményekkel összeegyeztethető életformák az évmilliárdok alatt?

2020. jan. 28. 22:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!