Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ex Jehova tanui, hogyan...

Effre kérdése:

Ex Jehova tanui, hogyan jöttetek rá arra, hogy az Őrtörony tanításai nem az amit gondoltatok?

Figyelt kérdés
Van kedvetek elmesélni, mi történt veletek ?

2020. jan. 22. 09:24
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
94%

"Szerinted a Tanúk nem szólították már meg számtalanszor az utca emberét, vagy a hajléktalanokat is?"

Szerinted azzal életben marad, hogy a kezébe nyomsz egy újságot? Legalább vállalnád fel, hogy irgalmatlan vagy, de még ki is kéred magadnak!

"Milyen jogon és alapon itélkezel te olyanok felett, akik válogatás nélkül elviszik mindenkinek a Biblia üzenetét?"

A tanításotok alapján, ami ellent mond Krisztus szavainak. De szív nélkül sosem fogod megérteni.

2020. jan. 22. 13:16
 12/31 anonim ***** válasza:
92%

"Egy biztos: többségében nem fogsz értelmes és őszinte választ kapni, mert ugyanis a Tanúktól eljött,.." kezdetű hozzászólasod az emberi romlottság legalja.

Aki eljon onnan az csakis azert tette,teszi mert hiányzott neki az erkolcstelenség? Szabadosság? Te egy embereket lenéző lelki toprongy vagy.

2020. jan. 22. 16:28
 13/31 A kérdező kommentje:

A "Jehova tanui, volt tanuk mi a véleményetek egy ilyen kielemzésről?"

kérdésnél kitettem egy csomó linket

Semmilyen provokatív bántó szándék nélkül.

2020. jan. 22. 16:47
 14/31 anonim ***** válasza:
9%

"Szerinted azzal életben marad, hogy a kezébe nyomsz egy újságot?"

Igen, mint ahogy azt is hozzátettem (amit persze nem idéztél), hogy nem az a néhány fillér tartja őket életben, amit nagy "kegyesen" odavetsz nekik a feleslegedből, mert általában van, lenne hol enniük, hanem az húzza ki őket a bajból, amit a Biblia mondana nekik (mivel a gondolkodással van elsősorban baj), ha engednék, hogy beszéljen hozzájuk! Vannak, akik engedték, ők jó példák arra, amit a Biblia mond: "...nem láttam még az igazt, aki kenyérkéregető". Vagyis aki az igaz Istennel jár, annak van segítsége, nem fog sohasem koldulni.

Az pedig válaszra sem méltó, hogy krisztusi-e elvinni a bibliai igazságot a Tanúknak egy hajléktalannak.

2020. jan. 22. 17:21
 15/31 anonim ***** válasza:
0%

"Aki eljon onnan az csakis azert tette,teszi mert hiányzott neki az erkolcstelenség? Szabadosság?"

Milyen érdekes amikor ilyen ostoba vádakkal jöttök (tisztelet a kivételnek), hiszen ott van a korábbi válasszon, le lehet ellenőrizni mit írtam. Nem ezt írtam! És most én is úgy minősítselek, mint te engem? De én nem akarok olyan lenni mint te. Ez baj? Ezzel vagyok nagyképű? Nem hinném hogy nagyképű lenne az, aki egy bizonyos szint alá nem akar süllyedni.

Egyébként amit tényleg írtam, azt statisztikák támasztják alá.

2020. jan. 22. 17:37
 16/31 anonim ***** válasza:
61%

Ajánlom a saját hozzászólasaid újra olvasását akkor. Törvénykező,farizeusi szellem szól belőletek.

Bár azt irtad nem vagy tanú. Így nem is képviseled őket.

Gnosztikus tanokat.....ahhh nem írom tovább.Személyedet nem ,ám a szellemi "termékeidet" amikor tehetem ezutan sem fogom szó nelkül hagyni. A világnak Krisztusra van szüksége,nem egy fertőző szellemi dögkútra..

2020. jan. 22. 18:36
 17/31 anonim ***** válasza:
91%
A jehovista szervezet tulajdonképpen a sátàni természet manifesztációja.
2020. jan. 22. 18:50
 18/31 george1113 ***** válasza:
100%
Én kő kemény, fanatikus jehova tanuja voltam! De isteni csoda folytán már nem. Ha érdekel mesélek
2020. jan. 23. 06:08
 19/31 anonim ***** válasza:
100%

Vidiripi

george1113!!!!!!

Érdekel a történeted! Oszd meg velem!

2020. jan. 23. 07:50
 20/31 george1113 ***** válasza:
66%
Szia. Először is, írsz magadról egy kis információt? Pl nemed, vallásod, és hogy miért érdekel. Ezek nekem fontosak. Szívesen leírom :) de előbb akkor légyszi írd le. Köszi
2020. jan. 23. 09:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!