Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Aki melegnek/transzneműnek...

Aki melegnek/transzneműnek született, DE belső meggyőződésből vallásos, hogyan egyezteti a kettőt? Az ilyen emberek nyitottak plátói, szexualitástól mentes párkapcsolatra egymással? Találnak párt? Egyedül élnek, vagy heteroszexuális kapcsolatban?

Figyelt kérdés

CSAK olyanok véleményét várom, akik ÉRINTETTEK, tehát szimplán vallásos, hetero embereket tisztelettel kérem, NE nyilatkozzanak, mert tapasztalat szerint többnyire nem igazán értik meg a helyzetet.

Köszönöm!

2020. jan. 21. 22:24
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
29%

"Aki melegnek/transzneműnek született, DE belső meggyőződésből vallásos, hogyan egyezteti a kettőt? "

Ha keresztény, akkor könnyedén belátja, h ez egy pszichés betegség és kikezelteti magát, ahogy sokan mások

Többi vallásosról nem tudok nyilatkozni

2020. jan. 22. 10:10
 22/32 anonim ***** válasza:
0%

"24%:

És?"

Tehát pszichés betegség ...

2020. jan. 22. 10:12
 23/32 anonim ***** válasza:
100%

"Ha keresztény, akkor könnyedén belátja, h ez egy pszichés betegség"

Helyesbítve, egy keresztény azt hiszi, hogy ez egy betegség. De ezzel valahogy az egészségügy nem ért egyet.

2020. jan. 22. 10:21
 24/32 anonim ***** válasza:
100%

"Tehát pszichés betegség"

...

És?

2020. jan. 22. 10:30
 25/32 anonim válasza:
100%
Én mélyen vallásos pasi vagyok.és a pasikat szeretem.és elvagyok szex nélkűl.de azért a csókolózás cirógatás az kell.
2020. jan. 22. 17:39
 26/32 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, megint kiderült belőle, hogy az emberek többsége mennyire nem érti ezt az egészet, és vagy vallásos bigott, és azt hiszi, hogy hobbiból cseszi el valaki azzal azzal az életét, hogy meleg, vagy gyűlölködő vallásellenes ateista. ISZONYAT!!

Red Vixennek azért különösen megköszönném a hozzászólását. Igazad van, rohadtul nem értek én semmit, csak szimplán 20 éve keresem a válaszokat, meg élem át az emberek kiközösitését... Te biztosan sokkal jobban átlátod a helyzetemet, én meg totál IQ nuku vagyok...

2020. jan. 22. 20:38
 27/32 A kérdező kommentje:

25

Én ugyanigy vagyok vele, mint te. És te hol, hogyan találsz párt?

2020. jan. 22. 20:41
 28/32 anonim ***** válasza:
100%

"

Az önkielégités talán annyiban kisebb bűn, hogy nem veszel rá egy másik embert pluszban, hogy veled együtt bűnt kövessen el."

Az a "bűn" az élet értelme

2020. jan. 22. 21:02
 29/32 A kérdező kommentje:
amennyiben ösztönlényként akarod leélni, bizonyára...
2020. jan. 22. 21:04
 30/32 anonim ***** válasza:
100%
A "bűn" fogalmát a vallás találta ki, hogy bűntudatot ébresszen! Jézus azt tanította: nincs bűn, csak tudatlanság. A HIT Isten ajándéka. A vallást emberek találták ki. A vallások megosztanak. Nem a szeretetről szólnak. A felebaráti szeretet nem a vallás "terméke", hanem a lélek érzelmi megnyilvánulása.
2020. jan. 23. 01:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!