A szőrtelenítés tiltakozás Isten teremtése ellen?
Figyelt kérdés
Miért teremtett Isten szőrt, ha az emberek egyik része rendszeresen fájdalmat okoz magának és sokat fizet azért, hogy megszabaduljon tőle?2020. jan. 21. 22:07
1/12 anonim válasza:
Nem kell Istent mindenbe belekeverni.
2/12 anonim válasza:
A borotva azért nem annyira fáj, elektromossal pedig szinte meg se tudod magad vágni.
3/12 anonim válasza:
Pont úgy, mint a fogmosás. Ha Isten nem akarná, hogy kilyukadjon a fogunk, nem is lyukadna ki. Ja, és a vakbélműtét is bűn. Meg a fésülködés is. Ha a Jóisten borzasnak teremtett...
6/12 Közveszélyes Kontár válasza:
a wc-zes is
Szerintem jol tudod mi Isten ellen valo vetek
7/12 anonim válasza:
Nem közvetlenül teremtette a szörzetet.
Valami akkor tiltakozás, ha az egyén tudatalattijában van tiltakozás. Önmagában semmi sem lehet valami más. Általában agymosottságból eredő önhűtlen, hamis vágyak, illúziók kielégítése miatt csinálják.
Csak a nagyon hülyék fizetnek, és nem isten találta ki a pénzt.
9/12 anonim válasza:
Nem Isten dönti el, hogy mi divat. Pl 200 éve pont senkit sem érdekelt, hogy melyik nőnek szőrös pl a lába, teljesen természetesnek tartották. Ma meg már igénytelennek nevezik azt a nőt , akinek szőrös a lába.
10/12 anonim válasza:
Ilyen logikával a körömvágás is tiltakozás Isten teremtése ellen. Meg egy gyulladáscsökkentő lenyelére is.
Nem kell mindenbe belekeverni Istent (pláne Lucifer-666 névvel...)
Az emberek szőrtelenítik társadalmi nyomás miatt, vagy mert nekük úgy kényelmesebb, vagy egyéb okok miatt. Nem kell ezt túlgondolni.
S ezt írom én, úgy hogy nem vagyok szőrtelenítés párti, s vallásos se. :)
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!