Magyarországon lehetne hivatalosan sith vallási rendet alapitani?
(A kérdés komoly nem trollkodás,én tényleg ezt akarom megvalósitani itt az országban)
A star wars-ból ismert sith rend nagyon is valós alapokon nyugszik, például az egyiptomi séth isten és egyéb hasonló vallási rendek.
Ha én egy a sötét erőket és az erőt akarom követni hozzám hasonló emberekel,ezen dolgokal:
A sith rendem alapjai a következők lennének:
-kardvívás
-erőszakkezelés
-történelmi hagyományok ápolása
-az erő tanulmànyozása a mi világunkban(jósok és hasonló erőhasználók)
-önmagunk felfejlesztése az emberiség csúcsára
Ezt hivatalosan megtehetem?
Alapithatok egy lovagi szektát hivatalosan?
Magyarországon lehetne hivatalosan sith vallási rendet alapitani?
(A kérdés komoly nem trollkodás,én tényleg ezt akarom megvalósitani itt az országban)
A star wars-ból ismert sith rend nagyon is valós alapokon nyugszik, például az egyiptomi séth isten és egyéb hasonló vallási rendek.
Ha én egy a sötét erőket és az erőt akarom követni hozzám hasonló emberekel,ezen dolgokal:
A sith rendem alapjai a következők lennének:
-kardvívás OK
-erőszakkezelés -OK
-történelmi hagyományok ápolása -OK
-önmagunk felfejlesztése az emberiség csúcsára -OK
-az erő tanulmànyozása a mi világunkban(jósok és hasonló erőhasználók) - Nem OK, veszélyes. Tudod, milyen erőről van szó?
Alapíthatsz de ez így nem egy sith rend azok alapján amit le írtál. Szóval vagy más néven alapítsd meg, vagy tartsd meg a nevet de akkor tartsd magad a sith kódhoz és a sith lovagok star wars kánon beli tanaihoz. Megjegyzem nincs kimondva hogy egy sithnek bárkit is meg kellene ölnie.
Nem értem miről felháborítóbb amit a kérdező szeretne, mint pl. a MKKP.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!