Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért történik ez?

Miért történik ez?

Figyelt kérdés

Engem nem neveltek vallásosnak. Sokáig nem is érdekelt ez az egész, de volt olyan pont az életemben amikor imádkoztam Istenhez és Ő meghallgatott. Mégis utána hátatfordítottam és szerencsének tulajdonítottam az egészet. Azóta 2-3 havonta felerősödik bennem a vágy, hogy megkeresztelkedjek és Istennek tetsző életet éljek. A tudatomban mindig motoszkál, hogy ez lehet a helyes út. Eszembe jutnak a szentek akik nem indultak bomlásnak, a csodák, Jézus kereszthalála, hogy megváltotta az embereket stb.

Olyan mintha a Szentlélek próbálna hatni rám? Mégis van bennem egy gát amitől nem tudok megszabadulni és 4 éve már lassan, hogy ellen állok. Nem tudom miért állok ellen.

Valami ötlet, tanács?

Ha esetleg hülyeségnek hangzik ez az egész megértem. Én így tapasztaltam meg ezt.

2020. jan. 11. 23:36
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
52%

A vallásos világnézet szerint te egy senkiházi, féreg vagy. Bűnben születtél és bűnben fogsz meghalni. Isten az égben van. Fizesd az egyházi adót azt feloldozást nyersz.

Ezzel szemben Jézus azt tanította mindenki egyenlő. Azt mondta mindenkiben ott vagyok és mindenki bennem él. Mindenkiben ott az egyetlen Isten.

2020. jan. 15. 07:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!